Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Ödeshög

Är du i behov av en rörmokare i Ödeshög? Då kan du sluta leta. Här sätter vi dig i kontakt med duktiga lokala rörmokare. Snabbt och enkelt. Du kommer att spara massa tid på att slippa jaga olika rörläggare och du kan enkelt jämföra firmorna.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Ödeshög. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ödeshög finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Ödeshög som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Ödeshög

Krister Modighs Rörtjänst AB

Öningegatan 13, Ödeshög

0144 - 31360

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Ödeshög kommun ligger i Östergötland intill Vättern och har ca 5300 invånare. Det finns gamla anor i kommunen då man hittat boplatser från stenåldern. Terrängen växlar mellan kuperat skogs och slättlandskap. Näringslivet består till stor del av industriföretag och jord- och skogsbruksföretag.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Duschkabin i källaren. Går inte att få varmt vatten och trycket för lågt. Blandaren verkar kärva oxå.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Min handdukstork i badrum blir inte varm. Däremot är rören som går från golvet till handdukstorken varma

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bor i ett parhus i Lambohov, Linköping. Vi har fjärrvärmeanslutning och upplever att temperaturen på elementen är långtifrån bra, vissa element ger medelgod värme medan andra är iskalla för jämnan. Vi vill ha en översyn av våra problem och ett utlåtande i vad som behöver göras

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ta bort/plugga igen element, vattenburet. Bor i en lägenhet.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med min diskmaskin, den är från IKEA. Efter ca två tredjedelar av programmet så stannar den och det är vatten i botten. Jag tror slangarna behövs tömmas.

  Linköping
 • Vatten / Avlopp

  Läckage från kökskran. Rensa avlopp i handfat i två badrum.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toaletthandfat:Läckage från kran, vatten (lite)rinner längs rören ner på golvet. Åtgärd:

  Linköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan