Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Olofström

Är det panik och du måste söka efter en rörmokare i Olofström? Vi hjälper dig. Tjänsten går ut på att olika rörmokare får ta kontakt med dig och lämna anbud på arbetet. Att göra en förfrågan är gratis och det går snabbt. Du förbinder dig inte heller till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Montera / Bygga ställning

Ronneby

VVS-arbeten / Rördragning

Karlskrona

VVS-arbeten / Rördragning

Karlshamn

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Olofström. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Olofström finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Olofström som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Olofström

NVS Installation AB

Citronvägen 2D, Olofström

010 - 4751380

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Olofströms kommun

Kommuninformation

Olofström kommun är belägen i nordvästra Blekinge och har ca 13100 invånare. Det är den enda inlandskommunen i länet och det finns vacker natur och många insjöar. Näringslivet domineras av tillverkningsindustri där Volvo är den största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • Montera / Bygga ställning

  Vattenledningsrör på källare som är inkopplad till kommunens brunn är rostig och läcker vatten.

  Ronneby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  I höstas började de spruta vatten under diskbänk i köket. Har pumpen där. Är rör som gått sönder.

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej. Vi vill fixa till våran vask i vårt fritidshus. Problem vi har är att blandaren droppar, har testat att byta insats men droppar ändå.

  Karlshamn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Omändring och rördragning vatten till duschrum ta bort badkar och installera dusch samt plocka bort 2st element

  Ronneby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av inkommande vatten till tvättstuga byte av element.

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av trasigt handfat i hyreslägenhet

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra rör till en tvättmaskin i källaren och till en tvättho som inte finns ännu. Finns en dusch som ska kopplas bort. Ca 2m rördragning.

  Ronneby

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan