Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Olofström

Är det panik och du måste söka efter en rörmokare i Olofström? Vi hjälper dig. Tjänsten går ut på att olika rörmokare får ta kontakt med dig och lämna anbud på arbetet. Att göra en förfrågan är gratis och det går snabbt. Du förbinder dig inte heller till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Karlskrona

VVS-arbeten / Rördragning

Karlskrona

VVS-arbeten / Rördragning

Sölvesborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Olofström. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Olofström finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Olofström som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Olofström

NVS Installation AB

Citronvägen 2D Olofström

010 - 4751380

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Olofströms kommun

Kommuninformation

Olofström kommun är belägen i nordvästra Blekinge och har ca 13100 invånare. Det är den enda inlandskommunen i länet och det finns vacker natur och många insjöar. Näringslivet domineras av tillverkningsindustri där Volvo är den största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Packningarna i rören från handfatet läcker. Rätt mycket vatten rinner ut på golvet. Fick nog inte dit packningarna rätt efter att ha gjort rent i rören.

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Varmvattenberedaren läcker och behöver bytas! Vi är nu utan vatten och toalett därför är det akut! Hjälp!

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en stuga i Sillnäs Istaby jag måste ha ett nytt lock till min slamtömning bru n

  Sölvesborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Avloppet har översvämmats flera gånger. Rören behöver filmas för att man ska kunna hitta problemet.

  Karlshamn
 • Dränering

  Vatten- och avloppsanslutning till VA Karlshamn Energi-systemet från min tomt till centralsystemet.

  Karlshamn
 • Värmepumpar

  Installation av en Nibe- eller CTC-värmepump i en ny byggnad. Byggnaden är byggd och färdig. Slutföringsdatum som

  Karlshamn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenutkastare till trädgård. Ansluta till kallvattenrör i källarplan 6,5 meter från vägg. Uppskattningsvis behöver 3-4 90-graders böjar göras.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan