Register

GRATIS TJÄNST

Offertförfrågan från Rörmokare

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i September 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Umeå

VVS-arbeten / Rördragning

Eskilstuna

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

Om oss

Rormokare.se är en sajt som för samman människor med renoveringsbehov av något slag med professionella rörmokare. Vi tycker inte att det är rimligt att den som vill använda sig av byggfirmor skall behöva ringa runt och jaga upptagna rörmokare. En enklare lösning tycker vi för alla parter är att man istället får kostnadsförslag från rörmokare som är intresserade att åta sig projektet. Du som använder tjänsten behöver inte göra något annat än att fylla i ett formulär.

Snabbt, enkelt och man sparar både pengar och tid!

För att säkerställa kvalitén på de snickarna som är anslutna till tjänsten så genomgår varje företag en kontroll där det bland annat kollas att man har F-skatt. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg!

Rormokare.se ägs av Trove AB men drivs i samarbete med Westcoast Digital AB och Comp Media AB (Dorunner.se)

Företagen bakom sajten har lång erfarenhet av utveckling och drift av stora tjänster på webben och har sitt säte i Trollhättan.

Om det är något du funderar över så använder du nedanstående formulär för att maila oss eller så kontaktar du oss på telefonummer: 08-580 800 05

Kontakta oss

Rormokare.se

08 - 580 800 05

Måndag-Fredag 09.00-17.00

info@rormokare.se

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi håller på att renovera en 70 år gammal lägenhet i Kvillebäcken och vill att någon tar en titt på rören i köket. Vi har rivit ut det gamla köket och vill veta om vi behöver fixas något innan vi installerar det nya. Behöver hjälp att snart som möjligt!

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av ny diskmaskin. placering i anslutning till vask. eluttag finns nära invid.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Efter en lång tid av gurglande i rören så har vi fått stopp i avloppet i köket (diskbänken). Det rinner undan väldigt långsamt. Vi har försökt med soda mm för att ta bort problemet, men nu är det värre än förut.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har ett samsumg Side by side kyldskåp där jag behöver koppla på vatten till. Det är alltså dra vatten undre diskon till kyldskåpet som står max 2 meter från diskbänken.

  Stockholm