Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Örebro

Läcker kranen hemma? Lugn vi hittar en rörmokare åt dig i Örebro. Rörmokare.se sätter dig nämligen i kontakt med duktiga kvalitetssäkrade vvsfirmor i din geografiska närhet. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Örebro

VVS-arbeten / Rördragning

Karlskoga

VVS-arbeten / Rördragning

Örebro

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Örebro. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Örebro finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Örebro som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Örebro

Bengt Karlssons Rörlednings AB

Björkliden 4 Örebro

019 - 6110813

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Nord

Osmundsg 10 Örebro

019 - 196200

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Sthlm

Elementvägen 8 Örebro

019 - 276300

Ändra uppgifter

Bröderna Högbergs Rör AB

Dialoggatan 5 Örebro

070 - 7206127

Ändra uppgifter

Edvardssons VVS i Örebro AB

Myrmalmsgatan 10 Örebro

019 - 127027

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av läckande järnrör i mellanbjelklag, avloppsrör från handfatet på övre plan. Röret är frilagt i taket på entréplanet. Läckan är identifierad, rörböj skall bytas och nytt rör dras upp till handfatet.

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har fått en läcka i en gammal golvbrunn till tvättmaskinen och måste snarast flytta ner den i badrummet i källaren, så arbetet som behöver göras är att se till att maskinen får vatten och att de leds bort till golvbrunnen

  Karlskoga
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av läckande läckande toalettstol, inkl byte av anslutningsslang och kulventil.

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av kranpackning i köket

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vill undersöka möjlighet att kallställa fastighet över vintern. Elpanna , vattenburna element, äldre hus.

  Nora
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en villa med värmepump. När vi satte in denna och tog bort oljepannan uppgraderade vi även de flesta radiatorer till modernt snitt anpassade till temperaturer som kommer ut från värmepump. Dock finns tre radiatorer kvar av det gamla snittet och dessa skulle behöva bytas för en bättre energieffektivisering.

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av djupvattenpump Borrhålet är 110 meter djupt och idag sitter det en 3 fas pump monterad. Vill ha en komplett installation av ny pump med kabel.

  Örebro

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan