Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Örnsköldsvik

Är det svårt att få tag på en rörmokare i Örnsköldsvik? Lugn, vi hjälper dig. Rörmokare.se sätter dig nämligen i kontakt med duktiga kvalitetssäkrade vvsfirmor i din geografiska närhet. Vad tjänar du genom att använda vår tjänst då? Jo du sparar förhoppningsvis pengar men framför allt tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

VVS-arbeten / Rördragning

Sundsvall

Fastighetsförvaltning

Sundsvall

VVS-arbeten / Rördragning

Kramfors

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Örnsköldsvik. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Örnsköldsvik finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Örnsköldsvik som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Örnsköldsvik

AB D. Sjölunds Värme

Nygatan 22 Örnsköldsvik

0660 - 10820

Ändra uppgifter

AB Sundåsens Rör

Brogatan 30 Domsjö

0660 - 51313

Ändra uppgifter

Assar Bergman Rör AB

Gottne 107 Mellansel

0660 - 98664

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Nord

Ångermanlandsg 28 B Örnsköldsvik

0660 - 87390

Ändra uppgifter

Curt Petterssons Värme AB

Terminalv 11 Örnsköldsvik

0660 - 82270

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Örnsköldsviks kommun

Kommuninformation

Örnsköldsvik är en kommun belägen i Ångermanland med ca 55400 invånare. Örnsköldsvik ingår i världsarvet Höga kusten som är ett kustområde. Terrängen är väldigt kuperad med både skog och skärgård. Näringslivet domineras av träindsutri och verkstadsindustri.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av vattenmätarkonsol. Inför installation av ny vattenmätare.

  Sundsvall
 • Fastighetsförvaltning

  Hej, Vi är brf Bokloksödraskogsparken Vidarstigen 1-5 fastigheter som behöver hjälp med att koppla in till 2av fastighet av koppla in utkast för vattenslangar på vägg utomhus. Gärna offert

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Råd om förberedelse inför vintern för mitt sommarhus i Östanö. Eventuell kallställning eller andra alternativ. Dessutom en vattenkran som har dåligt tryck samtidigt som varmvattenröret vibrerar vid tappning.

  Kramfors
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vill ha hjälp att montera ny toalettstol

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det läcker i koppling under diskbänk. Just nu ca 3 liter på 12 timmar, men det ökar hela tiden. Detta är av mer akut karaktär.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej På begäran av Mitt Sverige Vatten att utföra Konsol bytte för att installera den digitala Vattenmätare. Adress:Tegelbruksgatan 41 i Sidsjö områden.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Problem med jordvärmepump Nibe F1245, installerad 2010. Det läcker vätska ur expansionskärlet på köldbärarsidan. Pumpen larmar för högt tryck.

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan