Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Orsa

Genom att sätta dig kontakt med proffsiga rörmokare kontaktar dem dig istället för att du ska behöva leta. Det kostar inget att göra en förfrågan och det är inte bindande på något vis. Du väljer själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Borlänge

VVS-arbeten / Rördragning

Borlänge

VVS-arbeten / Rördragning

Borlänge

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Orsa. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Orsa finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Orsa som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Orsa kommun i Dalarna ligger vid Siljan och har knappt 7000 invånare. Terrängen består av mycket myrar och skog. Orsas kommuns näringsliv domineras av mycket små företag. Det största företaget är Orsa Grönklitt AB med 75 anställda. Många sysselsätts idag via turism och träförädling.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har rör dragna mellan en gammal vedpanna och nya bergvärmepumpen. Kopplades ihop för att kunna använda panna när de krisar men vill bort med de så jag kan kapa sönder pannan och använda rummet till annat. /louise

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Problem med att anslutning mellan betongavloppsrör och rör till köksavlopp rasat sönder. Ny anslutning från betongrör och köksavlopp måste åtgärdas. Avloppen ca 70 cm i mark.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill ha hjälp med att byta ut blandaren i badrummet där man duschar, byta ut hela det med duschslang och själva blandaren då. Den sitter löst.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera en vattenkran utomhus

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bor i lägenhet. Behöver hjälp att byta blandare i köket som ska ha en avstängning för diskmaskin. Vill ha hjälp snarast, helst imorgon fredag.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver sätta in en mätarkonsoll för byte av vattenmätare

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bedömning av till och från läckande rör under handfat i badrum.

  Smedjebacken

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan