Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Orsa

Genom att sätta dig kontakt med proffsiga rörmokare kontaktar dem dig istället för att du ska behöva leta. Det kostar inget att göra en förfrågan och det är inte bindande på något vis. Du väljer själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Smedjebacken

VVS-arbeten / Rördragning

Rättvik

VVS-arbeten / Rördragning

Rättvik

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Orsa. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Orsa finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Orsa som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Orsa kommun i Dalarna ligger vid Siljan och har knappt 7000 invånare. Terrängen består av mycket myrar och skog. Orsas kommuns näringsliv domineras av mycket små företag. Det största företaget är Orsa Grönklitt AB med 75 anställda. Många sysselsätts idag via turism och träförädling.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en svärmor i Smedjebacken som behöver en ny blandare i sin lägenhet för att kunna koppla i en bänkdiskmaskin.

  Smedjebacken
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, gäller byte av ett vattenledningsrör i sportstuga. Gärna v. 25 eller 26.

  Rättvik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Sätta in en ny vattenmätare med två avstängningar samt ett vattenutkast ut genom vägg.

  Rättvik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har stopp i en av mina toaletter. Behöver hjälp snarast.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vatten anslutning utanpå huset till trädgårdsslang . Inkoppling is maskin på nytt kylskåp. Kolla spolning toalett(lös).

  Smedjebacken
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckage i vattenlednings rör, som går ut i kran på utsidan av huset, droppar på golvet från väggen inne vid öppnandet av kranen ute.

  Avesta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montering av varmvattenberedare montering av vattenutkast

  Avesta

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan