Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Orsa

Genom att sätta dig kontakt med proffsiga rörmokare kontaktar dem dig istället för att du ska behöva leta. Det kostar inget att göra en förfrågan och det är inte bindande på något vis. Du väljer själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Vatten / Avlopp

Säter

VVS-arbeten / Rördragning

Rättvik

VVS-arbeten / Rördragning

Mora

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Orsa. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Orsa finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Orsa som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Orsa kommun i Dalarna ligger vid Siljan och har knappt 7000 invånare. Terrängen består av mycket myrar och skog. Orsas kommuns näringsliv domineras av mycket små företag. Det största företaget är Orsa Grönklitt AB med 75 anställda. Många sysselsätts idag via turism och träförädling.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Har ett radhus. På övervåningen finns ett badrum med tvättställ, toalett och badkar, och det vill jag ta bort. Jag antar att man kan "plugga" igen hålen?

  Säter
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av expansionskärl till värmepanna. Från det nuvarande som sitter på vinden, till ett som ska sitta i pannrummet.

  Rättvik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi vill installera en tvättmaskin i köket på vår stuga. Alternativ ett är att tvättmaskin står fritt på längs en vägg mitt emot diskhon. Det kommer kräva att vattnet dras från ena sidan av rummet till andra (från diskhon till andra sidan rummet).

  Mora
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill att du byter ut en backventil i duschen. Jag har redan inhandlat den.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vår förening behöver byta 15 st tappkranar. Dessa sitter på utsidan av bostäderna och används för att koppla in trädgårdsslangar mm. Många av kranarna läcker och är svåra att stänga av helt.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi behöver installera ett litet element i sovrummet. Vatten ledningen finns på plats. En justering av en termostatbyt några element i huset.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Min duschblandare har slutat fungera. Termostaten sitter fast i ett läge, och kranen är mycket svårt att stänga. Den behöver alltså pensioneras efter 30 år

  Falun

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan