Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Orust

Söker du rörmokare i Orust? Då har du kommit helt rätt! Vi matchar din förfrågan med olika vvs-firmor som vill åta sig arbetet och de får lämna offert på jobbet. Vad tjänar du genom att använda vår tjänst då? Jo du sparar förhoppningsvis pengar men framför allt tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Vatten / Avlopp

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Orust. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Orust finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Orust som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Orust

Bertil Johanssons Rörledningsfirma AB

Lundens Industriområde, Henån

0304 - 30949

Ändra uppgifter

Rensman Rörrensning AB

Högelidsvägen 6, Henån

0304 - 31215

Ändra uppgifter

VRAB AB

Ström 7202, Henån

0304 - 397111

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Orust kommun är Sveriges tredje största kommun och den största ön på västkusten. Till kommunen hör många små öar belägna mitt i skärgården. Det bor totalt ca 15300 invånare på Orust och näringslivet består till stor del av båtbyggande företag. Orust står för en stor del av Sveriges nya fritidsbåtar.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  (1) Vägghängd toalett, som installerades vid badrumsrenovering 2015, har varit fullt funktionell i mitt fritidsboende. MEN under alla restriktioner under pandemin gjorde att jag inte kunde vistas i bostaden alls under c:a 3 månadersperiod. Först den 14:e januari lyckades jag åka ner.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra ett rör från kökskranen till vår nya kaffemaskin 1,5 meter bort. Röret skall dras bakom kökslådorna. Finns ballofix vid kranen i köket.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla loss en koppling till vatten för ismaskin som inte används. Sitter nu kopplad på vattnet till diskmaskinen. Även kolla om det behövs sättas ballofix för kall/varmvatten .

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Periodvis har avloppsvatten från köket svårt att rinna undan och har krävt spolning. Men problemet kommer alltid tillbaka. Vi önskar lösa det permanent.

  Partille
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag skulle vilja kontrollera om mina vattenburna radiatorer går att använda. På vissa ställen är radiatorer bortplockade av tidigare ägare och där vill jag veta om de är pluggade korrekt. Jag har en vedpanna i källaren och vill veta vad vad som krävs för att ta den i bruk.

  Vara
 • Vatten / Avlopp

  Koppla ur handfat. Ballifix. Byta toastol.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill byta toaletten i vår lägenhet. Lägenheten ligger på bottenvåningen vid Redbergsplatsen. Toaletten står på golvet i badrummet idag (skruvad) och jag vill ha en som står på golvet igen antingen skruvad eller limmad.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan