Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Oskarshamn

Sluta jaga rörmokare i Oskarshamn, låt dom jaga dig istället. Genom att sätta dig kontakt med proffsiga rörmokare kontaktar dem dig istället för att du ska behöva leta. Tidsbesparing och bekvämligheten är bara några argument för att du skall använda vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Mönsterås

VVS-arbeten / Rördragning

Västervik

VVS-arbeten / Rördragning

Kalmar

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Oskarshamn. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Oskarshamn finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Oskarshamn som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Oskarshamn

LR Installation AB, Rörbolaget

Åsavägen 13 Oskarshamn

0491 - 784180

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Primovägen 3 Oskarshamn

0491 - 766850

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Oskarhamns kommun i Småland bildades 1971 och har ca 26300 invånare. Till kommunen som är belägen vid kusten hör en mängd öar vars sammanlagda stränder mäter hela 117 mil. Oskarshamn är en gammal industrikommun och är så än idag med bla kärnkraftverket Oskarshamnsverket.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi hör något ljud liknande droppljud i badrummet, nära toaletten och vill säkerställa att det inte finns någon gömd läcka. Vi ser ingen tecken på läckage. Sedan önskar vi byta kran i köket.

  Mönsterås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver konsoler till vattenmätare.

  Västervik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta element i toaletten ( litet element mot handdukstork)

  Kalmar
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stänga 2 vatten rör från badrummet (äldre rör )

  Kalmar
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver installera en vattenpump som pumpar vatten från tvättmaskin till trekammarbrunn.

  Oskarshamn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Fixa rör till ett element i kök

  Kalmar
 • VVS-arbeten / Rördragning

  En läcka i utkastet på fasad. När man vrider på kranen på utsidan av huset så läcker det vatten på insidan av fasaden. Jag vet ej om det räcker med en packning eller om man ska byta hela kranen. .

  Mörbylånga

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan