Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Österåker

Du är ett steg bort från att hitta en rörmokare i Österåker. Rörmokare.se sätter dig nämligen i kontakt med duktiga kvalitetssäkrade vvsfirmor i din geografiska närhet. Vill du ha det bekvämt och spara tid och kanske också pengar så skall du använda Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

Vatten / Avlopp

Solna

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Österåker. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Österåker finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Österåker som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Österåker

Jesper Frödin Rör AB

Stationsvägen 24 Åkersberga

08 - 54068150

Ändra uppgifter

Skandinavisk VVS Teknik AB

Gyllenstiernsgatan 20, Källare Stockholm

08 - 54085565

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Österåker kommun ligger i Uppland i södra Roslagen och har ca 38700 invånare. Terrängen består av både skärgård, barrskog och sjöar. Det är en snabbväxande kommun där näringslivet domineras av många mindre företag inom tillverkningsindustri samt tjänsteföretag.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vid flytt av köker finner behov av att dra vatten och köksavloppet genom badrummet. Intressant att veta kostnaden. Återkom vid frågor

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  The dirty water that comes from my washing machine is draining too slowly, which causes some "overflow" of the water to leak outside. Just need some help on unclogging the sewer.

  Solna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra rör från stam i golvet fram till duschblandare och installera blandare. Rör ca 1,5 m

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inköp och byte av köksblandare till FM Matsson 9000E II och inklusive material samt förberedande av montage av bänkdiskmaskin (tex. Elvita CBD6602V).

  Norrtälje
 • Vatten / Avlopp

  Badrum 1:Golvbrunnen i badrummet måste kollas. Saknas eventuellt visa delar vilket gör det svårt att rensa.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp att reparera en ifö inbyggnads wc.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det gamla röret, för inkommande vatten håller på att rosta sönder. Det är 6 st 90 graders böjar. Sträckan är c:a 9 m.

  Sollentuna

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan