Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Östergötland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Norrköping

VVS-arbeten / Rördragning

Motala

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

KOMMUNER I Östergötland

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rörinstallation av Varmvattenberedare Hultstugan kavresebo. . Bredaren ny och sitter monterad på vägg i källare.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dragning av ny varmvatten ledning, ifrån varmvatten beredare till kök, det nya röret ska dras utanför vägg golv. ett dagsjobb som jag ser det. mvh göran grahn i motala

  Motala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Laga rör ett litet läckage på rör under handfat, kolla över vattenkoppling till kolonistuga. Kolla att rören är okej under diskbänk.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Skulle behöva hjälp med laga/byta vår rinnande kran i badkaret, det rinner inre konturneligt utan när man ska duscha går det inte att få vara från duchhuvudet utan rinner i badkranen med. Vidare undrar vi även vad det Skulle kosta att dra för en diskmaskin?

  Linköping
 • Badrumsrenovering

  Byte av toastol (vägghängd) samt tvättställ med engreppsblandare.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vatten till ny byggnad på tomt, rör finns nergrävt.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montering av avloppsslang till diskmakin under disbänk ska monteras. Underlägg i duskbänksskåp ska monteras. Montering av innervägg under kyl och frys.

  Norrköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan