Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Östergötland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Mjölby

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

VVS-arbeten / Rördragning

Norrköping

KOMMUNER I Östergötland

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  En diskho behöver kopplas ur och tas bort. En blandare behöver tas bort. Avstängningskran behöver installeras på diskmaskin, diskho samt tre toalettstolar.

  Mjölby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av fjärrvärmecentral.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej Har en gästtoalett där jag har behov av installation av följande toalett som jag tänker köpa på Bygghemma till ett bra pris just NU . Toalettstol Ifö Spira 6260 Rimfree för Limning. Kommer ihåg när jag gjorde detta senast att jag var tvungen att skaffa en krök för att toaletten skulle komma ut en bit från väggen, vet inte något namn på denna krök, men en form av förskjutning för att toaletten ska komma ut en bit från väggen.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera bänkdiskmaskin (det är redan förberett för diskmaskin i köket).

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta toalettstol och byta fjärrvärmeelement.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det hörs något ljud från kranen i våra badrum

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej ! Har problem med att handfat på toan vattnet rinner inte undan. Har provat att ta lös alla delar och verkar inte vara stopp i dem

  Linköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan