Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Östersund

Letar du efter bra rörmokare i Östersund? Då har du hamnat helt rätt! Vi har de bästa rörmokarna anslutna till vår tjänst. Ange bara vad du villl ha hjälp med. Du sparar både tid och pengar genom att använda tjänsten. Låt de lediga rörmokarna kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Krokom

VVS-arbeten / Rördragning

Östersund

VVS-arbeten / Rördragning

Östersund

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Östersund. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Östersund finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Östersund som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Östersund

Attacus Rör & Energi AB

Bergsgatan 53, Frösön Östersund

063 - 556720

Ändra uppgifter

Eko Rör AB

Skrakv 20 Östersund

063 - 105823

Ändra uppgifter

Energisystem i Östersund AB

Hemvägen 28 Östersund

063 - 512160

Ändra uppgifter

Gunjo-Rör AB

Nifsåsvägen 16 Östersund

063 - 124790

Ändra uppgifter

K M Bygg & Måleri i Östersund AB

Odenskogsvägen 32 Östersund

063 - 104962

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Jämtlands län
 • Östersunds kommun

Kommuninformation

Östersund kommun ligger i Jämtland och centralorten Östersund är en gammal stad som bildades redan på 1700-talet. Det bor totalt ca 58900 personer i kommunen som är känd som en vinterstad som bland annat har ansökt om att få arrangera OS. Inom näringslivet finns det många små och medelstora företag inom olika områden.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill veta vad ni tar per timme för att montera bort ett gammalt tvättställ och montera ett nytt?( rotavdrag)

  Krokom
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenmätare till hushåll. Vi är en vattenförening på Norderön som vill titta på vad det skulle kosta att sätta in vattenmätare till alla anslutna ca 17 st. Pris för material och installation per hushåll?

  Östersund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Trasiga rör från toa och köksavdelning och badrum. läcker ner undervåning. hyresgäst flyttad så arbetet, ev relining eller byte av stammar delvis?

  Östersund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  FÖR ATT KOMMUNEN SKA KUNNA SÄTTA IN NYA VATTENRÄKNARE,MÅSTE DEN GAMLA MÄTAREN VID VATTENINTAGET GÖRAS OM. dETTA GÄLLER För att kommunen ska kunna sätta in nya vattenmätare, måste det gamla vattenintaget göras om i tre hus nr 11,13 och 15 på Radhusvägen i Krokom.

  Krokom
 • VVS-arbeten / Rördragning

  En radiator slinga som idag förser del av över- och nedervåning skall delas till två nya slingor, en för vardera våning. De nya rören dras i tak mellan glaspanel. Ingen anslutning till fjv central nödvändig i detta skede då central senare skall flyttas vid badrumsrenovering.

  Östersund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stort hus byggt 1948, 3 våningar, 250 kvm rörsystem aldrig bytt, Önskar ungefärligt pris på stambyte.

  Åre
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver ett nytt tvättställ med inmontering

  Krokom

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan