Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Östhammar

Försöker du hitta en rörmokare i Östhammar? Vi hjälper dig! Genom vår tjänst får du nämligen offert från olika vvsföretag som har tid att ta ditt uppdrag. Att göra en offertförfrågan kostar inget och det går snabbt. Du förbinder dig alltså inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Knivsta

VVS-arbeten / Rördragning

Enköping

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Östhammar. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Östhammar finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Östhammar som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Östhammar

Alunda Energispar AB

Morgonvägen 7, Alunda

0173 - 46820

Ändra uppgifter

Bröd Karlsson Rörsvets i Östhammar AB

Sturegatan 3, Östhammar

0173 - 12477

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Uppsalavägen 29, Gimo

0173 - 40500

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Östhammars kommun

Kommuninformation

Östhammar är en kommun belägen i Roslagen i Uppland med ca 21400 invånare. Ungefär 30 % av invånarna bor på landsbygden. Kommunen har en gammal tradition inom gruvdrift som nu till mångas glädje har återväckt genom Dannemoras nysatsning. I övrigt finns det mycket industriföretag i regionen.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har börjat att renovera tvättstugan. Vi skulle behöva hjälp med rören där inne. Dels behöver vi hjälp med att kapa 1 rör där kallvatten går igenom. Har varit kopplat till vattenburet system som nu idag ej används. Det röret är för långt. Där skulle vi vilja ställa tvättmaskin/torktumlare. Då är röret ivägen.

  Knivsta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra ner ett vatten rör från taket till tvättmaskin i badrum fins en koppling i taket ca 2. 5 meter

  Enköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta avstängningsventil vid vattenmätare, samt dra pex-rör från vattenmätare till rummet bredvid för framtida installation av kran. Ungefärlig längd på rördragning ca. 7m, varav genom 1 vägg.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag skulle behöva hjälp med att installera nytt handfat m kommod, vattenkran och även uppsättning av skåp i badrum (kakelvägg). Allt är inköpt.

  Enköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1) Installation av ackumulatortank (500liter?) För att öka arbetsvolymen för befintlig luft-vattenpump

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1) Installation av ackumulatortank (tillräckligt med 500 liter?) som utökar arbetsvolymen för befintlig luft-vattenpump samt ev. 2) Installation av ett nytt järnfilter och borttagning av gammalt vattenfilter

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dåligt tryck på vatten. Har luftat hydropress. , men ledning som går till huset ger nästan inget tryck trots att utomhuskran fungerar fullt.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan