Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Östhammar

Försöker du hitta en rörmokare i Östhammar? Vi hjälper dig! Genom vår tjänst får du nämligen offert från olika vvsföretag som har tid att ta ditt uppdrag. Att göra en offertförfrågan kostar inget och det går snabbt. Du förbinder dig alltså inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Knivsta

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Östhammar. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Östhammar finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Östhammar som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Östhammar

Alunda Energispar AB

Morgonvägen 7, Alunda

0173 - 46820

Ändra uppgifter

Bröd Karlsson Rörsvets i Östhammar AB

Sturegatan 3, Östhammar

0173 - 12477

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Uppsalavägen 29, Gimo

0173 - 40500

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Östhammars kommun

Kommuninformation

Östhammar är en kommun belägen i Roslagen i Uppland med ca 21400 invånare. Ungefär 30 % av invånarna bor på landsbygden. Kommunen har en gammal tradition inom gruvdrift som nu till mångas glädje har återväckt genom Dannemoras nysatsning. I övrigt finns det mycket industriföretag i regionen.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej Jag önskar offert för installation av Leakomatic vattenfelsbrytare M4i inkl inställning av app (Wi-Fi) för fjärrstyrning.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla bort tvätt maskin och dra ledning så det går att duscha varmt.

  Knivsta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rensning avlopp under diskbänk i köket och under tvättstället i badrummet. Ny hyresrätt, två år gammal fastighet.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag behöver byta blandare i köket samt duschset i badrummet. Tänkte kolla hur mycket kommer det kosta.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av en köksblandare med diskmaskin inkoppling

  Enköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Gå igenom värmegolvslingor och se om det finns luft i systemet då det inte fungerar som det ska. Svarar bäst på Mail

  Enköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en salong på 63 kvm och 2 behandlingsrum på ca 15 kvm var som behöver handfat - samt ett litet städskåp som eventuellt behöver en kvarn. Från köket (närmsta stället jag har vatten) är det ca 2 meter till städskåp, 4 meter till ena behandlingarummet och kanske 6 till andra.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan