Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Östhammar

Försöker du hitta en rörmokare i Östhammar? Vi hjälper dig! Genom vår tjänst får du nämligen offert från olika vvsföretag som har tid att ta ditt uppdrag. Att göra en offertförfrågan kostar inget och det går snabbt. Du förbinder dig alltså inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Östhammar. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Östhammar finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Östhammar som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Östhammar

Alunda Energispar AB

Morgonvägen 7 Alunda

0173 - 46820

Ändra uppgifter

Bröd Karlsson Rörsvets i Östhammar AB

Sturegatan 3 Östhammar

0173 - 12477

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Uppsalavägen 29 Gimo

0173 - 40500

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Östhammars kommun

Kommuninformation

Östhammar är en kommun belägen i Roslagen i Uppland med ca 21400 invånare. Ungefär 30 % av invånarna bor på landsbygden. Kommunen har en gammal tradition inom gruvdrift som nu till mångas glädje har återväckt genom Dannemoras nysatsning. I övrigt finns det mycket industriföretag i regionen.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Jag undrar om ni kan åtaga er detta:Utbyte av två existerande toaletter IDO mot inköpta toaletter, GROHE Bau Ceramic 39431000, med bidé insats att koppla till utanpå-liggande vatten-ledning. Golv-stående.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera en bänkdiskmaskin från Bosch på ett "fackmannamässigt" sätt. Finns inget att "vrida på" på vattenkranen på diskbänken, men det finns små rör som sticker ut från avloppsrören under diskbänken (vet inte om det säger något om hur lätt det skulle vara att installera bänkdiskmaskinen). . .

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Byte av sprucket tvättställ (Svedbergs) i kommod samt blandare och bottenventil, jag har nytt likadant tvättställ, blandare och bottenventil hemma, avstängning av vatten finns. I lägenhet från 2008.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1. Fixera vickande toalettstol på ojämnt underlag. Toalettstolen är idag fastskruvad, men skruvarna lossar hela tiden eftersom toalettstolen inte står jämnt.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1) Varmvattenberedaren funkar dåligt. Tror att anoden behöver bytas?2) montera en duschblandare på toan (cc= 15 cm) 3) Flytta(ta bort?) vattenfiltreringen från toan till annan del av kåken Kan förstås skicka foton på varmvatttenberedaren (fabrikat) eller andra bilder om ni är intresserade.

  Heby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rörmockartjänst till nybygge i morgongåva. Vi behöver hjälp med rörmockarjobb till två badrum, varav en på entréplan och en på vindsvåning, wc och handfat på vind. tvättho och vattenberedare inkoppling.

  Heby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i diskho o vask i köket

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan