Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Ovanåker

Sluta jaga rörmokare i Ovanåker, låt dom jaga dig istället. Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa runt själv. Totalt har vi tusentals anslutna företag i Ovanåker och hela Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Gävle

VVS-arbeten / Rördragning

Gävle

VVS-arbeten / Rördragning

Bollnäs

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Ovanåker. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ovanåker finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Ovanåker som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Ovanåker

Edmarks Rör AB

Långgatan 15 Edsbyn

0271 - 21000

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län
 • Ovanåkers kommun

Kommuninformation

Ovanåker kommun ligger i Hälsingland och i Gävleborgs län och och har ca 11600 invånare. Centralort är Edsbyn som för många sportintresserade förknippas med bandy. Terrängen består till stor del av skog och sjöar. De största delarna inom näringslivet är trävaruindustri och tjänstenäringar.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vill dra rör (från befintlig ledning i garage) till en ny utkastare som ska sitta utomhus vid altanen. Vill också ha hjälp att undersöka lågt tryck i ena badrummet och en annan utvändig utkastare, samt åtgärd av eventuellt problem. Bor i Sätra Gävle.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Del av utanpåliggande kopparrör i sommarstuga har spruckit (i en "böj") under vintern och behöver bytas. Arbetet behöver utan undantag utföras fredagen den 27 maj. Lämna offert och kontaktuppgifter per mail så återkommer jag.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  önskar reparation av ett tvättställ som det är stopp i, och en duschkran som läcker, i en villa i centrala Bollnäs

  Bollnäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har eget vatten men vattenutkastaren ger inget vatten. Vi har vatten inne men inget ute. Vi har en massa filter för rening av inkommande vatten.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vill ha en vattenkran för trädgårdsslang på utsidan av huset där kökskranen sitter på insidan av väggen. Är er bedömning att annan placering av trädgårdskranen är mer lämplig, är jag öppen för förslag.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta brunn och dra om vatten i badrummet. Komplitera badrummet efter renovering

  Bollnäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en begagnad Nibe compact som ska installeras

  Ljusdal

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan