Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Överkalix

Söker du rörmokare i Överkalix? Då har du kommit helt rätt! Genom vår tjänst får du nämligen offert från olika vvsföretag som har tid att ta ditt uppdrag. Vill du ha det bekvämt och spara tid och kanske också pengar så skall du använda Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Boden

VVS-arbeten / Rördragning

Piteå

VVS-arbeten / Rördragning

Luleå

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Överkalix. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Överkalix finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Överkalix som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Överkalix

Överkalix Rör & VVS AB

S Brännag 9 Överkalix

0926 - 10023

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Överkalix är en befolkningsmässigt liten kommun som är belägen i Norrbotten med ca 3700 invånare. Överkalix ligger vid Kalixälven och är känt för sitt fina fiske då många sportfiskare åker hit. Näringslivet består till stor del av skogsindustri och verkstadsindustri.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har en toalett stol som det rinner vatten i, vinnas tillfällen så gör det inte, trex om man spolar två gånger vi besök.

  Boden
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1. Installation av ny vattenutkastare. Rördragning krävs ca 4 meter inuti garage.

  Piteå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av bänkdiskmaskin. Eventuellt behövs byte av kran i köket för att kunna installera den.

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av diskmaskin. Plats är förberedd för maskinen bredvid diskhon, eluttag finns förberett under diskhon.

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i handfat avrinning badrum

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppling av tvättmaskin.

  Piteå
 • Vatten / Avlopp

  Reparation av sprucket rör

  Piteå

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan