Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Oxelösund

Söker du rörmokare i Oxelösund? Då har du kommit helt rätt! Tjänsten går ut på att olika rörmokare får ta kontakt med dig och lämna anbud på arbetet. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa runt själv. Totalt har vi tusentals anslutna företag i Oxelösund och hela Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Eskilstuna

VVS-arbeten / Rördragning

Eskilstuna

VVS-arbeten / Rördragning

Eskilstuna

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Oxelösund. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Oxelösund finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Oxelösund som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Oxelösund

Oxelösunds Rör AB

Torggatan 24 Oxelösund

0155 - 30425

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Oxelösunds kommun

Kommuninformation

Oxelösund kommun i Södermanland är en kustkommun med stor skärgård. Oxelösund har anor från vikingatiden med sin naturliga anknytning till havet. I kommunen bor det ca 11100 invånare och näringslivet består till stor del av industriföretag, bla finns här SSAB.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Anslutning av köksvask och tvättmaskin med vatten och avlopp i attefallshus. Rör finns dragna i vägg och golv. Kran och tvättmaskin finns.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Uppsättning av vattenmätarkonsoll och rådfrågning om rördragning mm.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Eskilstuna Energi & Miljö godkände inte min vattenmätarplats inför bytet av vattenmätare. En mätarkonsol saknas och avstängningsventilerna har sett bättre dagar. Så dessa punkter vill jag ha åtgärdade.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ska byta blandaren i köket

  Nyköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Befintlig vattenavstängning går till hela huset. Separat avstängning för badrum, kök mm behövs fixas. Dragning av pex invändigt i vägg i badrum samt kök.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ett vattenrör i betongplattan är trasigt och en ny vattenledning måste dras från pannrum till tvättstugan

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av varmvattenberedare,då jag tror den är trasig,eventuellt ny plasering av v-beredaren ock ca 10-15m värmekabel

  Strängnäs

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan