Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Partille

Är det panik och du måste söka efter en rörmokare i Partille? Vi hjälper dig. Här sätter vi dig i kontakt med duktiga lokala rörmokare. Snabbt och enkelt. Det kostar inget att göra en förfrågan och det är inte bindande på något vis. Du väljer själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Partille

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Borås

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Partille. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Partille finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Partille som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Partille

G.T.A VVS Kommanditbolag

Timmerslätt 24, Partille

070 - 8269410

Ändra uppgifter

Rör Bolaget i Partille RBP AB

Eckens Väg 22, Partille

031 - 485050

Ändra uppgifter

Strömson Green Peak Energi AB

Tillfällavägen 15, Sävedalen

031 - 264343

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Partille kommun ligger öster om Göteborg i Västra Götaland och har ca 33800 invånare. Terrängen består av skogsområden, slättlandskap och många vattendrag. Närheten till Göteborg gör att många pendlar dit och det egna näringslivet består mest av tjänste och servicenäringar.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vatten kranen är sönder och behöver bytas. Kran har köpts.

  Partille
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra om rör i köket (troligtvis är det rör från källaren upp till elementen på andra våningen). Just nu sitter rören intill en bärande vägg som vi vill ta bort och vi behöver då dra om de existerande rören från källaren ca 1 meter från den bärande väggen).

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi ska sätta in en diskmaskin och behöver att fixa allt så att det går att sätta till den. Den ska stå precis bredvid vår diskhon.

  Borås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Demontera handfat+skåp och överskåp. Montera nytt handfat+skåp och spegel.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra ny avlopp för tvättmaskin och dra nya vatten rör för tvättmaskin.

  Borås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hi, my faucet in my kitchen is broken and snapped. I would like to change to a new one.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Min köksblandare läcker vatten. Den har varit där sedan 2006. En Oras.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan