Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Perstorp

Letar du efter rörmokare i Perstorp? Då är du på helt rätt ställe! Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika VVS-firmor som kontaktar dig via telefon eller epost. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Perstorp. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Perstorp finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Perstorp som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Perstorp kommun belägen i Skåne är den minsta kommunen befolkningsmässigt i länet. Det är en kuperad terräng med mycket kullar och skogen består av bok, barr och blandskog. Inom näringslivet dominerar tillverkningsindustrin med ex.vis kemiföretaget Perstorp AB.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rördragning i dörröppning. Bostadsrättsföreningen har installerat en ny dörr (helt ny öppning) i min lägenhet. I öppningen satt förut ett element som var parkopplat med elementet under fönstret bredvid (ca 1,5 meter bort).

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toalett har börjat rinna och läcker även vatten på golvet.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av tillförsel kran till tvättmaskin. Befintlig kran >30år gammal läcker något. Foto kan bifogas.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Brf byggt 69 Idag finns bara en kran som fungerar till badkaret och vasken man vrider den. Tappvatterör från 69. Behöver nya ledningar till toa, vasken och badkaret.

  Tomelilla
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toalett slutar ej rinna förrän flera timmar efter spolning

  Höganäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Flytta på ett element från under fönster till sidovägg. vi ska sätta en altandörr istället för fönster och behöver därför flytta element till sidovägg

  Helsingborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bor i en BrF Tomelilla. Gamla vattenledningar en kran som fungerar till badkaret och sedan vrider man till vasken. Vill att nu ledningar dras så jag kan ha två olika kranar samt byta varmelement

  Tomelilla

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan