Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Rättvik

Läcker kranen hemma? Lugn vi hittar en rörmokare åt dig i Rättvik. Genom att sätta dig kontakt med proffsiga rörmokare kontaktar dem dig istället för att du ska behöva leta. Du kommer att spara massa tid på att slippa jaga olika rörläggare och du kan enkelt jämföra firmorna.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Borlänge

Värmepumpar

Ludvika

VVS-arbeten / Rördragning

Borlänge

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Rättvik. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Rättvik finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Rättvik som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Rättvik

YIT Sverige AB, Rättviks Rör

Tholèns väg 2 Rättvik

0248 - 73740

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Rättvik kommun ligger i Dalarna och består av de tre orter: Rättvik, Boda och Ore. Kommunen har ca 11000 invånare och terrängen är kuperad och består till stor del av skog. Näringslivet består till stor del av jord och skogsbruk men även turism.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Avloppet under duschen hinner inte med att få undan vattnet. Har en duschkabin ovanpå avloppet som snabbt fylls upp och vatten rinner ut på golvet underifrån duschkabinen. Vi har rensat och det har blivit lite bättre men vattnet rinner fortfarande över i hålet.

  Borlänge
 • Värmepumpar

  Ny luft vatten panna dockad till befintlig vedpanna.

  Ludvika
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande vattenutkast som behöver lagas snarast.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med att ta bort ett vattenburet element i huset.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har en blandare som är trasig i tvättstugan. Den läcker och vatten pressas ut ur dess sidor när vi kör tvättmaskinen. Jag önskar prisuppgift på byte av blandaren inklusive ny blandare.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av fjärrvärmecentral i Falun

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rördragning med installation av diskbänk och diskmaskin. Renovering av kök:diskbänk finns redan på plats men ska bytas ut till ett köks ö, placeringen av diskho ändras.

  Leksand

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan