Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Robertsfors

Söker du efter en rörmokare i Robertsfors med omnejd? Då har du kommit rätt! Vi har de bästa rörmokarna anslutna till vår tjänst. Ange bara vad du villl ha hjälp med. Tjänsten är helt gratis och du kommer att spara både tid och pengar via Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Umeå

VVS-arbeten / Rördragning

Umeå

VVS-arbeten / Rördragning

Umeå

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Robertsfors. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Robertsfors finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Robertsfors som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Robertsfors kommun ligger i Västerbottens län en bit norr om Umeå. Det bor ca 6900 invånare i kommunen och den har ca 7 mil kuststräcka. I övrigt består terrängen av mycket granskog och myrar. Näringslivet består till stor del av jordbruk.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har ett vattenburet radiatorelement som behöver flyttas ca. 1 meter åt sidan.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej Skulle behövt hjälp att frysa 2 st element rör Och sätta dit 2 st balofix kopplingar Ska ta bort ett element

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har ca 10 element som behöver nya termostater, antingen är de iskalla eller kokheta.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bygger nytt kök och behöver hjälp med vatten och avlopp. Badrum ligger vägg i vägg.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  3 uppdrag 1) Tvättstuga/ byta ut en fastgjutna golvbrunn (från 1974) samt installera en ny varmvattenberedare ev i en annan del av rummet. 2) Badrum:installera och delvis dra om rör/avlopp för duschkabin och dubbelhandfat 3) Ombyggnad av bastu till badrum:

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toalett i badrum på övervåningen som hela tiden står och smårinner/småspolar. Vi är ganska nyinflyttade men tidigare ägarna säger att det varit så från och till en längre tid.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har fjärrvärme i vår villa. Villans yta är 140 kvm + källare. Vi har råkat ut för att trycket i vårt värmesystem sjunker och vi måste fylla på c:a 2 till 3 ggr/dygn.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan