Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Ronneby

Är du i behov av en rörmokare i Ronneby? Då kan du sluta leta. Genom att sätta dig kontakt med proffsiga rörmokare kontaktar dem dig istället för att du ska behöva leta. Du som beställare skall inte behöva kontakta alla rörmokare. De får ta kontakt med dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Ronneby

Vatten / Avlopp

Karlskrona

VVS-arbeten / Rördragning

Ronneby

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Ronneby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ronneby finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Ronneby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Ronneby

Hoby Rörservice AB

Häradsv 15, Bräkne

0457 - 80255

Ändra uppgifter

Johannishus Värmeinstallationer AB

Göhamnsvägen 16, Listerby

0457 - 30560

Ändra uppgifter

Kent`s Oljeservice AB

Rödhakevägen 12, Ronneby

0457 - 66895

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Karlshamnsv 5, Ronneby

010 - 4751500

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Karlshamnsvägen 3, Ronneby

0457 - 461954

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Ronneby kommun

Kommuninformation

Ronneby kommun som är beläget i Blekinge har ca 28500 invånare. Ronneby kommun har riktigt gamla anor med bland annat välkända fornminnen från så tidigt som 500-talet. Terrängen består av både kust, dalgångar, slätter och skog. Näringslivet består av olika näringar där skogsbruk och tillverkningsindustri dominerar.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rördragning i källaren med nytt avlopp och bruninstallation samt bilning

  Ronneby
 • Vatten / Avlopp

  Jag har en egen bevattningsbrunn på tomten och en gammal hydrofor i källaren till denna. Den slutade att ge vatten för ett tag sedan. Fint om någon kan hjälpa mig få igång den.

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte ventiler vid vattenmätare

  Ronneby
 • Vatten / Avlopp

  Stopp i avloppet från disk samt läckande rör under diskho. Droppande kran vid vask i tvättstuga.

  Karlskrona
 • Vatten / Avlopp

  Behöver hjälp med att byta en packning i toalettstolen som rinner brevid efer man har spolat Har varit så 3-4 veckor

  Karlskrona
 • Fastighetsskötsel

  Läcker ifrån avloppet när man duschar, (badrum) vattnet rinner utanför, ut mot golvet, istället för att rinna ner i avloppet.

  Olofström
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en djupborrad brunn och pumpen orkar inte att köra upp trycket mera än Max 2,5bar. Anläggnings ålder från ca2000. Hydrofortank från 1984.

  Olofström

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan