Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Ronneby

Är du i behov av en rörmokare i Ronneby? Då kan du sluta leta. Genom att sätta dig kontakt med proffsiga rörmokare kontaktar dem dig istället för att du ska behöva leta. Du som beställare skall inte behöva kontakta alla rörmokare. De får ta kontakt med dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i April 2023

VVS-arbeten / Rördragning

Karlskrona

VVS-arbeten / Rördragning

Sölvesborg

VVS-arbeten / Rördragning

Karlskrona

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Ronneby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ronneby finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Ronneby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Ronneby

Hoby Rörservice AB

Häradsv 15 Bräkne

0457 - 80255

Ändra uppgifter

Johannishus Värmeinstallationer AB

Göhamnsvägen 16 Listerby

0457 - 30560

Ändra uppgifter

Kent`s Oljeservice AB

Rödhakevägen 12 Ronneby

0457 - 66895

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Karlshamnsv 5 Ronneby

010 - 4751500

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Karlshamnsvägen 3 Ronneby

0457 - 461954

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Ronneby kommun

Kommuninformation

Ronneby kommun som är beläget i Blekinge har ca 28500 invånare. Ronneby kommun har riktigt gamla anor med bland annat välkända fornminnen från så tidigt som 500-talet. Terrängen består av både kust, dalgångar, slätter och skog. Näringslivet består av olika näringar där skogsbruk och tillverkningsindustri dominerar.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Utekran som inte fungerar

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Kommunen skulle byta vattenmätare till en mer känslig sådan men rören "hängde" på den befintliga mätaren! Därför vill de att vi inom 6 månader monterar nya rör och rekommenderar oss att ta kontakt med rörmokare!

  Sölvesborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av vedpanna. . Installation av Viadrus vedpanna

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har problem med en otät packning i kranen i köket, och problem med 2 ventiler på värmeelement i huset. Adress:Bernhard Mollerup, Gisels väg 3, 376 35 Svängsta.

  Karlshamn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Mätarkonsol saknas avstängningsventil saknas eter mätaren

  Olofström
 • Badrumsrenovering

  Hej Jag behöver renovera en mindre toalett i min stuga (Ettebro). Rören behöver ses över, har nyligen haft en läcka, rörmokaren bytte ut några rör. Rören är synliga.

  Ronneby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Golvvärmesystem som är kopplad på fjärrvärme funkar ej. Pumpen är gammal, kanske behöver bytas?Inget varmvatten kommer ur pumpen, shunten som är första steget på golvvärmesystemet sitter fast och går ej vrida på.

  Karlshamn

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan