Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Sala

Letar du efter bra rörmokare i Sala? Då har du hamnat helt rätt! Tjänsten går ut på att olika rörmokare får ta kontakt med dig och lämna anbud på arbetet. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Vatten / Avlopp

Köping

VVS-arbeten / Rördragning

Norberg

VVS-arbeten / Rördragning

Västerås

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Sala. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Sala finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Sala som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Sala

AB Infjärdens Värme

Fridhemsgatan 9 B Sala

0224 - 13120

Ändra uppgifter

Lings Rör AB

Salbov 27 Salbohed

0224 - 741125

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Sala kommun ligger i norra Västmanland och kommunen är mest känd för allmänheten genom sin silvergruva. Det bor ca 21300 invånare i Sala och terrängen domineras av barrskog. Som nämnt har Sala en stark brukstradition genom Sala silvergruva och utöver det finns det många småföretag inom först och främst jordbrukssektorn.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Behöver hjälp för att koppla tvättställs dusch i mitt badrum

  Köping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vill koppla in tvätt-torktumlare i befintligt badrum via blandaren som sitter på väggen. (Ta bort blandaren då det ska bli tvättstuga i utrymmet) Samt sätta dit munstycke för varm/kallvatten så man kan stänga av detta.

  Norberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej jag håller på renovera mitt badrum. Då behöver jag rörmokare.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Detta gäller en utbyggnad av sommarstuga, där en dusch och ett tvättställ skall installeras i ett nytt badrum med förbränningstoalett. Varmvattenberedaren skall flyttas till badrummet, ca 6 m från där den sitter nu. Huvudintaget för vattnet är också 6 m från badrummet.

  Sala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, jag bor i ett gammalt hus på iggebygärdet och behöver byta ut kranen i köket (mot en köksblandare) då den läcker. För att göra detta behövs det dra om/byta ut rören under eftersom de är delade för varmt och kallt vatten. Mvh Tania

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dålig lukt i badrummet i ny köpt lägenhet. Jag har inte flyttat dit ännu.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill ha pris på vad det kan kosta att byta ett rör under diskbänken, och byta toalett och tvättställ

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan