Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Sandviken

Sluta jaga rörmokare i Sandviken, låt dom jaga dig istället. Genom vår tjänst får du nämligen offert från olika vvsföretag som har tid att ta ditt uppdrag. Du kommer att spara tid genom att använda dig av tjänsten då professionella vvsfirmor kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Sandviken

VVS-arbeten / Rördragning

Nordanstig

Värmepumpar

Gävle

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Sandviken. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Sandviken finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Sandviken som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Sandviken

Brolins Rör AB

Högbov 49 Sandviken

026 - 248080

Ändra uppgifter

Ivar Hedlunds Rörledningsfirma AB

Mossvägen 41 Sandviken

026 - 273075

Ändra uppgifter

Larsson & Engströms Rör AB

Korsikav 17 Kungsgården

0290 - 37695

Ändra uppgifter

Nirst AB

Högbovägen 57 Sandviken

026 - 248090

Ändra uppgifter

Wiiks Rör AB

Magasinsgatan 20 Storvik

0290 - 31700

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län
 • Sandvikens kommun

Kommuninformation

Sandviken kommun ligger i hjärtat av Gästrikland och har ca 36800 invånare. Sandviken är för många känt för sitt duktiga bandylag och har genom det en av Sveriges största inomhushallar. Det är en riktig skogskommun och näringslivet består först och främst av industriföretag där Sandvik är den klart största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av golvbrunn och byte varmvattenberedare.

  Sandviken
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inkoppling av vatten och avlopp i nybyggt fritidshus allt är framdraget under huset. Hög plintgrund. Isolering med värme kabel och runt koppling behövs också.

  Nordanstig
 • Värmepumpar

  Värmeanläggning luft/vatten. Vi behöver hjälp att kolla så hela anläggningen funkar som den ska. Betyder service ute del och inne del.

  Gävle
 • Värmepumpar

  Vi behöver luftning av flera element samt justering av pannan nere i källaren, så det blir rätt tryck osv. . (Vi vet inte vilket tryck det ska vara).

  Ockelbo
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ansluta uthuset till huvudbyggnadens vvs-system. Kulvert dragen nyligen mellan huskropparna. Visst anpassningsarbete i huvudbyggnaden.

  Bollnäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inget vatten sen i fredags. . Ingen ani g om vad det är för fel. Trasiga rör. ?

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ansluta uthuset till huvudbyggnadens vvs-system, inklusive installation av radiatorer och ev varmvattenberedare mm. Kulvert dragen nyligen mellan huskropparna. Krävs ett besök på plats.

  Bollnäs

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan