Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Säter

Är det panik och du måste söka efter en rörmokare i Säter? Vi hjälper dig. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika VVS-firmor som kontaktar dig via telefon eller epost. Du kommer att spara massa tid på att slippa jaga olika rörläggare och du kan enkelt jämföra firmorna.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Falun

VVS-arbeten / Rördragning

Falun

VVS-arbeten / Rördragning

Falun

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Säter. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Säter finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Säter som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Säter

Kenfo Industri AB

Ovangårdsvägen 20, Säter

0225 - 713290

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Säters kommun ligger i i sydöstra Dalarna och har knappt 11000 invånare. Restiden till Stockholm är ca 2 timmar. I kommunen finns det mycket skogsområden med sjöar och näringslivet har sin dominans i tjänste och servicenäringen.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av handfat och blandare. Handfat, blandare och bottenventil finnes.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av tvättställ med blandare. Tvättställ och blandare och bottenventil finnes.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera en ny diskmaskin och en ny blandare vid diskhon

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Sätta in en köksblandare

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill att installera diskmaskin i mitt kök, problemet att längden just nu är 68 och osäkert om finns ett maskin som passar, behöver att ni kunna kolla på det och gör ett offer, om det är ett bra pris vill jag gärna att fixa det direkt , har flera saker att fixa hemma .

  Mora
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera ny dusch samt ev hjälp med att lufta golvärmesystem.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har byggt nya hus på Martebäcken (nya området efter Gubbmyren, Lindvallen) men tyvärr missade byggaren att sätta in värmekabel i vattnet. Det är alltså inte förberett för detta. Vi skulle nu behöva åtgärda detta.

  Malung

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan