Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Skellefteå

Letar du efter rörmokare i Skellefteå? Då är du på helt rätt ställe! Rörmokare.se sätter dig nämligen i kontakt med duktiga kvalitetssäkrade vvsfirmor i din geografiska närhet. Du kommer att spara tid genom att använda dig av tjänsten då professionella vvsfirmor kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Skellefteå

VVS-arbeten / Rördragning

Umeå

VVS-arbeten / Rördragning

Umeå

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Skellefteå. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Skellefteå finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Skellefteå som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Skellefteå

AB VVS och Kylteknik Nord

Nygatan 52 A, Skellefteå

0910 - 12322

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Nord

Nordlanderg. 15, Skellefteå

0910 - 715070

Ändra uppgifter

Helge Lundbergs Rörtjänst AB

Nålvägen 4, Skellefteå

0910 - 12402

Ändra uppgifter

Holmboms Värme & Sanitet AB

Storgatan 46, Kåge

0910 - 720405

Ändra uppgifter

Jäders Värme & Sanitet AB

Brogatan 29, Skellefteå

0910 - 54890

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Skellefteå ligger i Västerbotten och har ca 71800 invånare. Terrängen varierar från kusten mot Bottenhavet till djupa skogar västerut. Skellefteå är av tradition en industristad med Boliden i spetsen men de största arbetsgivarna i Skellefteå är kommunen och landstinget.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  En termostat har gått sönder till ett element. Behöver eventuellt byta på alla element.

  Skellefteå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte eller reparation av pump till 3-kammarbrunn

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av köksblandare och reparation av tvättställsmeknik

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill installera min luftvattenvärmepump (är redan installerad, ska kopplas på) efter min pelletspanna för att kunna få ned användningen av el-patronen. Vid installationen vill jag även förbereda för att koppla på kall och varmvatten för framtida förändringar i pannrummet (uthuset). Varm/kall-vattnet ska ha en stoppkran för enkel utbyggnad för framtiden.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toalettstol som läcker när det fylls på vatten efter spolning

  Skellefteå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera ny kran och blandare och flytta zink. Vi vill byta till en ny kran och samtidigt flytta läget ca 50 cm då vi ska byta zink och bänkskiva. Rören behöver därmed bytas ut till längre variant och kopplas ihop med ny kran.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har två toalett/badrum som behöver renoveras Badrum 1 på bottenvåning:Bredden 1,8m, längden 2,1m takhöjden 2,4m. idagsläget finns enduschsplats, en golvbrunn, ett toalettstol, ett tävttställ och en vattenbur (element) i badrummet.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan