Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Skellefteå

Letar du efter rörmokare i Skellefteå? Då är du på helt rätt ställe! Rörmokare.se sätter dig nämligen i kontakt med duktiga kvalitetssäkrade vvsfirmor i din geografiska närhet. Du kommer att spara tid genom att använda dig av tjänsten då professionella vvsfirmor kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Vännäs

VVS-arbeten / Rördragning

Nordmaling

Catering

Åsele

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Skellefteå. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Skellefteå finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Skellefteå som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Skellefteå

AB VVS och Kylteknik Nord

Nygatan 52 A Skellefteå

0910 - 12322

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Nord

Nordlanderg. 15 Skellefteå

0910 - 715070

Ändra uppgifter

Helge Lundbergs Rörtjänst AB

Nålvägen 4 Skellefteå

0910 - 12402

Ändra uppgifter

Holmboms Värme & Sanitet AB

Storgatan 46 Kåge

0910 - 720405

Ändra uppgifter

Jäders Värme & Sanitet AB

Brogatan 29 Skellefteå

0910 - 54890

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Skellefteå ligger i Västerbotten och har ca 71800 invånare. Terrängen varierar från kusten mot Bottenhavet till djupa skogar västerut. Skellefteå är av tradition en industristad med Boliden i spetsen men de största arbetsgivarna i Skellefteå är kommunen och landstinget.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dragning av rör kv och vv samt rör till 3 st. vattenburna element på övervåning Älvsbyhus.

  Vännäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av toastol den gamla har börjat läcka kraftigt och måste bytas till en ny snålspolande toalett

  Nordmaling
 • Catering

  Jag söker någon som kan ansluta en varmvattenpanna och eventuellt också leverera den. Pannan måste anslutas i ett köksskåp. Rören finns redan.

  Åsele
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dragning och insättning av duschblandare. Duschblandare finns.

  Lycksele
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har ackumulator tank i vårt hus från 1973, var i bruk när det eldade med ved. Nu ska vi borra bergvärme och önskar koppla bort, tömma och avlägsna tanken. Vi önskar ha kvar ved pannan med cirkulationspump.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande sink i köket, läcker högst uppe vid packningen mot sinken och första slangen

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Vår situation är att vi har skaffat en diskmaskin och nu behöver vi få förlängda rör från under diskhon för att diskmaskinen skall gå att installera. Jag och min sambo bor i en hyresrätt på Nydalahöjd. Lägenheten är delvis anpassad för diskmaskin på så sätt att det finns plats där diskmaskinen ska stå, en kort vattenledning från kranen som ska förse en diskmaskin med vatten, plats att ansluta röret med vatten som går bort från diskmaskinen och ett eluttag förberett att koppla in en diskmaskin.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan