Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Skinnskatteberg

Varför lägga mer tid i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Skinnskatteberg. Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Du kommer att spara massa tid på att slippa jaga olika rörläggare och du kan enkelt jämföra firmorna.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Västerås

VVS-arbeten / Rördragning

Västerås

VVS-arbeten / Rördragning

Fagersta

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Skinnskatteberg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Skinnskatteberg finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Skinnskatteberg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Skinnskattebergs kommun

Kommuninformation

Skinnskatteberg kommun ligger i Västmanland i hjärtat av Bergslagen. Kommunen har bara ca 4600 invånare men har en stor yta. Terrängen är kuperade men har mycket slättliknande landskap. Näringslivet domineras av träindustrin.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej Mitt namn är Ingrid Scordato och jag sitter med i styrelsen Västhaga 13 och vi har problem med kalla element och jag undrar om ni kanske kan hjälpa oss. Vår förening består av 72 lägenheter, varav 9 tvårumslägenheter och övriga är treor. Vi har 9 trappuppgångar.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera/forsla ut gammal diskmaskin och montering av ny diskmaskin

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag ska borra brunn i fritidshuset om ett par veckor. Kommer behöva hjälp med lite rördragning mellan hydropress, värmekabel, avtappningsventiler, varmvattenberedare, dusch och kran på utsidan av friggeboden där allt ska dras.

  Fagersta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Två rör som läcker. Det ena är ej tätt mellan rör och kran. Det andra läcker någonstans, blir blött i garage när jag duschar, diskar mm.

  Sala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra nya rör från befintlig vedpanna till akumulatortank.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Gamla gjutjärnsrör behöver bytas mot plast

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Borrhål för bergvärme längd 150 meter skall kopplas parallellt med befintligt borrhål. Ny bergvärmepump skall sättas in så snart det går att få tag på en. Offert snarast.

  Kungsör

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan