Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Smedjebacken

Varför lägga mer tid i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Smedjebacken. Vi matchar din förfrågan mot lokala vvsfirmor som har möjlighet att lämna offert på jobbet du vill ha utfört. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa runt själv. Totalt har vi tusentals anslutna företag i Smedjebacken och hela Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Borlänge

VVS-arbeten / Rördragning

Borlänge

VVS-arbeten / Rördragning

Falun

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Smedjebacken. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Smedjebacken finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Smedjebacken som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Smedjebacken

Lars Janssons Rör AB

Strandvägen 10 Söderbärke

0240 - 651296

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Dalarnas län
 • Smedjebackens kommun

Kommuninformation

Smedjebacken kommun är beläget i sydvästra Dalarna mitt i Bergslagen och har ca 10700 invånare. Terrängen är som brukligt i Bergslagen väldigt kuperade med barrskog som den dominerande. Det är ett gammalt bruksområde med mycket gruvor. Nu för tiden dominerar tillverkningsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ett element är borttaget ut ett badrum och ersatt med elburen golvvärme. Vill ni ha tillbaka elementet. Rören finns kvar och är pluggade.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla ur gammal duschblandare och koppla in ny.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en cirkulationspump till min värmeanläggning som verkar ha tackat för sig. Det är en Grundfors Type UPS 20-35.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rördragning efter vattenskada från panna. Luft/vatten kommer installeras i stället. Saker som måste åtgärdas före installation av nya systemet.

  Ludvika
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av packningar, kök+ badkarsblandare.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av kram i tvättställ badrum

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  - Avlopp för tvättmaskin svämmat ständigt över. - Badkaret måste tömmas långsamt, svämmar annars över.

  Falun

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan