Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Smedjebacken

Varför lägga mer tid i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Smedjebacken. Vi matchar din förfrågan mot lokala vvsfirmor som har möjlighet att lämna offert på jobbet du vill ha utfört. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa runt själv. Totalt har vi tusentals anslutna företag i Smedjebacken och hela Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

VVS-arbeten / Rördragning

Falun

VVS-arbeten / Rördragning

Orsa

VVS-arbeten / Rördragning

Orsa

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Smedjebacken. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Smedjebacken finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Smedjebacken som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Smedjebacken

Lars Janssons Rör AB

Strandvägen 10 Söderbärke

0240 - 651296

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Dalarnas län
 • Smedjebackens kommun

Kommuninformation

Smedjebacken kommun är beläget i sydvästra Dalarna mitt i Bergslagen och har ca 10700 invånare. Terrängen är som brukligt i Bergslagen väldigt kuperade med barrskog som den dominerande. Det är ett gammalt bruksområde med mycket gruvor. Nu för tiden dominerar tillverkningsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta ut och sätt dit nya termostater. Ca 8 termostater

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Trasig kran i diskbengk går ej att öpna

  Orsa
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av kran idiskbenk ock diskmaskin

  Orsa
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Behöver få en vattenmätar konsol och en avstängnings ventil efter mätaren monterade. Wbab var här och skulle sätta upp ny mätare men fick punkter att åtgärda.

  Ludvika
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Fick lite nedslag när nya vattenmätare skulle installeras wbab. Behöver sättas upp en vattenmätar konsol och sättas in en avstängnings ventil efter mätaren(ingen ny) material måste ni ta med ventil/vattenmätar konsol.

  Ludvika
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har installerat ny safeguard och nu är det läckage mellan vattenlås och vattenrör.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en forsande toalettstol. Avstängingskranr stänger heller inte helt, så jag måste stänga av inkommande vatten från och till.

  Falun

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan