Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Söderhamn

Läcker kranen hemma? Lugn vi hittar en rörmokare åt dig i Söderhamn. Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Det är gratis att lägga in en förfrågan och det är inte heller något bindande. Du väljer själv om du vill anlita någon av företagen som kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Ockelbo

VVS-arbeten / Rördragning

Gävle

VVS-arbeten / Rördragning

Gävle

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Söderhamn. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Söderhamn finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Söderhamn som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Söderhamn

AB Vågbro Rör

Växelg 7, Söderhamn

0270 - 10090

Ändra uppgifter

AKJ Rostfria AB

Kaptensgatan 5, Söderhamn

0270 - 10050

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Nord

Växelgatan 8, Söderhamn

0270 - 429280

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Växelgatan 9, Söderhamn

0270 - 16565

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län
 • Söderhamns kommun

Kommuninformation

Söderhamn är en kommun vid kusten i Hälsingland och har ca 26000 invånare. Det finns ca 500 olika öar skärgården men också djupa skogar och berg. Söderhamn kallas parkernas stad på grund av de många och fina parkerna. Skog och träindustrin dominerar i näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en ny hydrofon, men den får fel tryck o pumptrycker vattnet. Poff Poff. . Typ vatten beredare som oxå är ny. .

  Ockelbo
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det är stopp under vasken och får inte bort det fast jag plockat isär alla rör och rengjort.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver sätta Ballofix i köket för borttagning av diskbänk inför köksrenovering. Installera bänkdiskmaskin i tvättstugan.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra in vatten till en kokvrå, dusch, handfat, vattenberedare på övervåningen. Egen brun. Vatten finns indraget på bottenvåningen.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra vatten till en kokvrå, dusch, vattenberedare och handfat på en övervåning. Egen brun. Vatten finns indraget på bottenvåningen.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det rinner svartfärgat vatten ifrån vattenröret i köket

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenkranen i köket läcker. Det rinner svart vatten från vattenröret.

  Gävle

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan