Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Söderköping

Behöver du komma i kontakt med rörmokare nära Söderköping, då behöver du inte leta mer. Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Norrköping

VVS-arbeten / Rördragning

Norrköping

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Söderköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Söderköping finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Söderköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Söderköping

Fogelbergs Rörledning AB

Lillg 15, Söderköping

0121 - 14015

Ändra uppgifter

Lagnströms Rör AB

Nartorp, Söderköping

0121 - 41039

Ändra uppgifter

Rörservice J. Svensson & Co AB

Virkesgatan 6, Söderköping

0121 - 10100

Ändra uppgifter

Rörtjänst Thollander & Söner AB

Hamra Ind omr, Söderköping

0121 - 21031

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län
 • Söderköpings kommun

Kommuninformation

Söderköping är en kommun i Östergötland som korsas av Göta kanal och har knappt 14000 invånare. Det finns en stor vacker skärgård i öster St Anna men även uppodlade slättliknande landskap. Näringslivet domineras av turism och tillverkningsindustri.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi ska flytta våran diskho 60cm och behöver därför förlänga rören den biten. Rören går idag från våningen under och upp till nästa våning men man har gjort ett påstick för våra ledningar. Det här påsticket gör att rören bygger ca 20cm ut från väggen, något som skulle kunna dras rakt ner istället för att det ska ta mindre plats.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av köksblandare i Villakök

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, vill skaffa diskmaskin till min lägenhet, behöver veta vart den kan stå och installera rör.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av blandare under köksrenovering samt ca 2 m rördragning . Montering av två ballofixer . Arbetet ska utföras v,27-28

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Vi vill byta våra handfat i badrummen. De är gamla och har sprickor, så vi skulle vilja ersätta dem med två nya.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi skulle vilja få ballofixer på vattenledning till vattenutkastare. Detta för att kunna stänga av de ledningar helt och hållet inför vintern. Det handlar om 8 radhuslägenheter i en brf där ballofixen lämpligtvis monteras i utrymmet där fjärrvärmeväxlare och inkommande vattenledning finns på nedervåning.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera nytt handfat och underskåp

  Linköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan