Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Sollefteå

Du är ett steg bort från att hitta en rörmokare i Sollefteå. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika VVS-firmor som kontaktar dig via telefon eller epost. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Vatten / Avlopp

Sundsvall

VVS-arbeten / Rördragning

Sundsvall

VVS-arbeten / Rördragning

Sundsvall

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Sollefteå. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Sollefteå finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Sollefteå som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Sollefteå

Engströms Rör AB

Pelle Molins Väg 8, Näsåker

0622 - 10057

Ändra uppgifter

Olja & Sanitet i Sollefteå AB

Övergårdsvägen 14, Sollefteå

0620 - 14715

Ändra uppgifter

Rörmockar´n i Sollefteå AB

Bangatan 4, Sollefteå

0620 - 15015

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Sollefteå kommun

Kommuninformation

Sollefteå kommun ligger i Ångermanland i Västernorrlands län och har ca 20500 invånare. Landskapet är kuperat med mycket älvar som korsar. Inom näringslivet är det offentliga förvaltning som är den största grenen där kommunen sysselsätter 2000 personer men det finns även många företag inom skogsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Utbyte av ventiler under varmvattenberedare. Sundsvalls vatten ska byta vattenmätare.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av ventiler till vattenmätare. Sundsvalls vatten ska byta vattenmätare.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ventil på vedpanna som läker vatten hela tiden.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Trasig kulventil i tvättstuga, droppar vatten ifrån den vid stängt läge.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag hade oljud i min toalett (Hafa Moon) och köpte en ny inloppventil från Hafa. När jag monterade den får jag det inte tätt i inloppet (det droppar) och behöver hjälp att fixa det.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi skulle vilja installera två element, det verkar som att det är draget redan då de kommer upp två rör och ena stället sitter det ett fäste på väggen, ena elementet bor vara ca 30x50 och den andra 40x60?Ca mått. Vet inte vad det finns för mått.

  Örnsköldsvik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av självdränerande vattenutkastare

  Härnösand

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan