Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Solna

Läcker kranen hemma? Lugn vi hittar en rörmokare åt dig i Solna. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika rörläggare som kontaktar dig via epost eller telefon. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Värmepumpar

Norrtälje

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

VVS-arbeten / Rördragning

Järfälla

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Solna. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Solna finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Solna som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Solna

Andersson & Ärneman AB

Hemvärnsgatan 8, Solna

08 - 6732222

Ändra uppgifter

Dinami värme & vatten AB

Banvaktsvägen 18, Solna

08 - 51484860

Ändra uppgifter

e3k Installation AB

Vendevägen 85 A, Danderyd

08 - 860161

Ändra uppgifter

Fixzit VVS i Solna AB

Framnäsbacken 16, Solna

08 - 4705166

Ändra uppgifter

Gardebrink Rör och Interiör AB

Tulegatan 71, Sundbyberg

08 - 232324

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Solna kommun ligger i Stockholmsregionen i Uppland och har ca 65200 invånare. Lanskapet domineras av parklandskap med bland annat Ulrikdals slott. Näringslivet är omfattande och kommunen har ca 8000 företag i en mängd olika storlekar och branscher.

Senaste förfrågningar

 • Värmepumpar

  Byte av värmepump. Ny värmepump finns på plats

  Norrtälje
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej. Önskar få en offert för följande:Jag har köpt en ny diskmaskin som Elgiganten ska installera, men det visar sig att min ballofix i köket inte fungerar (jag har en huvudballofix i badrummet som styr hela lägenheten och den fungerar däremot).

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera diskmaskin i köket. Vatten och elen är förberedd att installera diskmaskin för det finns redan en diskmaskin installerat på plats man behöver bara byta diskmaskin.

  Järfälla
 • Vatten / Avlopp

  Jag söker en rörmokare som kan hjälpa mig med att byta vattenlås i köket så snart som möjligt. Det blir stopp så att vattnet stannar kvar i vasken. Jag måste ta bort "locket" till vattenlåset och tömma ut, alternativ ställa en hink under när jag spolar vatten.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckage under handfatet i badrummet ur vattenlåset (tvättmaskin samt torktumlare är även inkopplade till vattenlåset)

  Sundbyberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Sänka ner rör från ett element under golvet. Vi har redan sågat upp golvet. Sätta 2 st ballofix på befintliga rör.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byt ut en varmvattenberedare, byt kran till badkar, byt en dusch slang hand dush

  Södertälje

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan