Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Strängnäs

Letar du efter bra rörmokare i Strängnäs? Då har du hamnat helt rätt! Vi matchar din förfrågan med olika vvs-firmor som vill åta sig arbetet och de får lämna offert på jobbet. Du som beställare skall inte behöva kontakta alla rörmokare. De får ta kontakt med dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Strängnäs

VVS-arbeten / Rördragning

Eskilstuna

Vatten / Avlopp

Nyköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Strängnäs. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Strängnäs finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Strängnäs som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Strängnäs

Bravida Sverige AB, div Nord

Annebergsvägen 3, Strängnäs

0152 - 12865

Ändra uppgifter

Malmlöfs Rör AB

Ådalen 1, Åkers

0159 - 30569

Ändra uppgifter

Rör AB Helmer Blomkvist

Trumpås, Stallarholmen

0152 - 41071

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Strängnäs kommun

Kommuninformation

Strängnäs kommun ligger i Mälardalen i Södermanlands län och har ca 31700 invånare. Ett känt turistmål i kommunen är Gripsholms slott. Terrängen består av slättlandskap, lövträd och barrträd. Kommunen bildades 1971 och den största arbetsgivaren är kommunen själv. I övrigt domineras näringslivet av små och medelstora företag.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av golvbrunn i badrum så snart som möjligt.

  Strängnäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av duschblandare. på befintlig plats.

  Eskilstuna
 • Vatten / Avlopp

  Jag har fått ett litet läckage i toalettstolen. Röret som leder upp i vattenbehållaren står och droppar sen igår kväll.

  Nyköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera Vattenburet Element Andra våningen 2 slangar är dragit upp men ska delas till 2 sovrum för mer info Ring så förklarar ja . Med vänlig hälsning,

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har bytt till nya element Behöver hjälp att koppla in 9st

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Vi bor i ett bostadsrätt radhus och behöver installera spjäll i spiskåpa i köket. Arbetet ska utföras i september/oktober 2020.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i avloppet i köket o nu har det börjat läcka från ett rör bakom diskmaskinen

  Nyköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan