Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Strömsund

Varför lägga mer tid i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Strömsund. Rörmokare.se är en tjänst som matchar ditt behov med de vvs-företag som är villiga att åta sig arbetet. Att göra en förfrågan är gratis och det går snabbt. Du förbinder dig inte heller till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 805 förfrågningar i December 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Krokom

Vatten / Avlopp

Östersund

VVS-arbeten / Rördragning

Krokom

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Strömsund. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Strömsund finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Strömsund som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Strömsund

Tåsjö Rör AB

Karbäcken 5285 Hoting

0671 - 23033

Ändra uppgifter

Vattudalens Rör AB

Näsviken Strömsund

0670 - 13270

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Jämtlands län
 • Strömsunds kommun

Kommuninformation

Strömsunds kommun är beläget i Jämtlands län utmed vägen E45 och har ca 10500 invånare. Lanskapet består av fjällterräng och förfjällsterräng med mycket vattendrag. Skogsindustrin har varit dominerande men idag är service och tjänstenäringar viktigast inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Förberedelse för inkoppling av diskmaskin. Byte av vattenlås och vattenrör till diskmaskinen.

  Krokom
 • Vatten / Avlopp

  Läckage från hydrofor, droppar från tryckströmbrytaren.

  Östersund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi behöver hjälp att stambyta/relina (vilket som är bäst) både i kök och badrum och bygga nytt badrum i vårat hus som vi precis köpt. Det är inte renoverat sedan 50-talet… Vi behöver även luftvärmepump/ar då det är direktverkande el

  Krokom
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande kall vatten rör som går från kökblandare ner till källarplan. Rören går ner i panrummet och alla vattenledningar är synliga. Det är gammla stål rör då det är ett gammalt hus.

  Krokom
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill veta vad ni tar per timme för att montera bort ett gammalt tvättställ och montera ett nytt?( rotavdrag)

  Krokom
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenmätare till hushåll. Vi är en vattenförening på Norderön som vill titta på vad det skulle kosta att sätta in vattenmätare till alla anslutna ca 17 st. Pris för material och installation per hushåll?

  Östersund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Trasiga rör från toa och köksavdelning och badrum. läcker ner undervåning. hyresgäst flyttad så arbetet, ev relining eller byte av stammar delvis?

  Östersund

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan