Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Sundsvall

Letar du efter en duktig rörmokare i Sundsvall? Då har du hittat rätt sajt. Snabbt och lätt hittar vi rörmokare som finns i din närhet och dina VVS-problem kan avhjälpas snabbt. Du som beställare skall inte behöva kontakta alla rörmokare. De får ta kontakt med dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Vatten / Avlopp

Sundsvall

VVS-arbeten / Rördragning

Timrå

VVS-arbeten / Rördragning

Timrå

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Sundsvall. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Sundsvall finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Sundsvall som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Sundsvall

Bravida Sverige AB, div Nord

Ortviksvägen 2, Sundsvall

060 - 663900

Ändra uppgifter

Energi och Driftteknik AB

Institutvägen 2, Sundsvall

060 - 228885

Ändra uppgifter

Gisle Arnesen VVS Installationer i Sundsvall AB

Lindvägen 17, Matfors

060 - 25109

Ändra uppgifter

Lundgrens Rör i Sundsvall AB

Södra Järnvägsgatan 25, Sundsvall

060 - 157550

Ändra uppgifter

Martins Service Kyl-Frys & VVS

Skäljom 510, Ljustorp

060 - 82333

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Sundsvalls kommun

Kommuninformation

Sundsvalls kommun liggeri Medelpad och är den fjortonde största kommunen i Sverige med sina knappt 95000 invånare. I Sundsvall öppnades Sveriges första casino 1991. I kommunens västra del finns det mycket skog medans östra delen är kust. Näringslivet är väl differentierat där de största näringarna är skogs och träindustri.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Ersätta befintliga vattenrör i ett badrum samt byte blandare.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med att instalera en ny toastol

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Knappen till spolning på toastolen trasig går att spola när jag har tagit bort locket. Kanske behöver jag en ny toastol.

  Timrå
 • Vatten / Avlopp

  Fel i avloppet gör att när jag spolar på övervåningen kommer vatten och bajs i köket och botten våning

  Kramfors
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Borttag och installation av två kompletta tvättställ och två toaletter.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Skador efter 4 dagars elavbrott . Kopparrör mellan pump och varmvattenberedare behöver bytas ut samt blandare i kök (med bänkdiskmaskinskoppling) ,i toalett och dusch.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag skulle vilja ha en offert på byte av termostat på ett vattenburet element i källaren i en villa med fjärrvärme. Elemementet behöver även få en avstängningskran monterad på returledningen då elementet efter bytet ska monteras ner en längre tid för renovering av detta källarrum. Elementet har idag ett slottsvred monterat som läker då man öppnar det.

  Örnsköldsvik

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan