Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Sunne

Är du i behov av en rörmokare i Sunne? Då kan du sluta leta. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika rörläggare som kontaktar dig via epost eller telefon. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 805 förfrågningar i December 2021

Vatten / Avlopp

Karlstad

VVS-arbeten / Rördragning

Forshaga

VVS-arbeten / Rördragning

Forshaga

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Sunne. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Sunne finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Sunne som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Sunne

Carlssons Rör i Sunne AB

Mellby 59 Sunne

0565 - 31119

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Svetsarv 7 Sunne

0565 - 711225

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Sunne kommun ligger i landskapet Värmland och har ca 13500 invånare. Närinsglivet består av många små och medelstora företag i olika brancher och den största privata arbetsgivaren är Tetra Pak. Sunne har även en uppskattad skidanläggning. Terrängen domineras av skog coh vattendrag.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Dra vatten till en diskho i ett stall. Det är inte långt att dra, men måste igenom en tegelvägg. Det ska dras både varm- och kallvattenledningar samt monteras till en blandare.

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av 500L ackumulatortank intill jordvärmepump. Innebär också att jordvärmepumpen måste flyttas 1m samt vridas 90 grader

  Forshaga
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av 500L ackumulatortank intill bergvärmepump. Innebär också att bergvärmepumpen måste flyttas och vridas 90grader.

  Forshaga
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag önskar offert på installation av en Indol Split 15 (som jag har införskaffat själv) till en befintlig varmvattenberedare (NIBE ER56Cu-100). Jag tror att det får bli installation enligt installationsexempel 2 i deras guide (https://indol. se/wp-content/uploads/2017/04/Quickstart-Indol-Split-15-30. pdf) då min nuvarande beredare med största sannolikt saknar extra uttag. Jag skulle vara tacksam om det gick att få med i offerten vad det skulle kosta med/utan rör ut genom yttervägg (timmer) för frånluften.

  Hammarö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har monterat en ny köksblandare Mora Cera Duo Miniprofi. Verkar vara något fel på censorn som inte reagerar enligt manualen när den får ström. När man sätter på vattnet till blandaren så rinner den hela tiden och går inte att stänga av! ?

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Sätta in en konsol samt byta vattenmätare.

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inför byte av vattenmätare. Inför byte av vattenmätare. Vi har ingen konsol och felaktiga ventiler.

  Forshaga

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan