Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Surahammar

Är du i behov av en rörmokare i Surahammar? Då kan du sluta leta. Vi matchar din förfrågan med olika vvs-firmor som vill åta sig arbetet och de får lämna offert på jobbet. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Badrumsrenovering

Västerås

VVS-arbeten / Rördragning

Köping

VVS-arbeten / Rördragning

Västerås

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Surahammar. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Surahammar finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Surahammar som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Surahammars kommun

Kommuninformation

Surahammars kommun ligger centralt i Mälardalen och har ca 10000 invånare. Genom kommunen rinner Strömsholms kanal och terrängen i övrigt består av myrmark och skog. Surahammar är en gammal bruksort men idag dominerar verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Badrumsrenovering

  Jag skulle vilja flytta ett rör i min badrum. dom är rör för kall och varmvatten som kommer från våning 1 och gå till våning 3. jag skulle vilja flytta dom från vänster sida till höger sida i rummet.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver få rör och det som kan höra till för att kunna installerat så jag kan sätta dit en diskmaskin i köket.

  Köping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej vi behöver hjälp med att installera vårt solsystem på taket. Vet någon Vem som gör ritningar på det?Vi har länge sökt efter hjälp men vet inte vart vi ska vända oss längre.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla handukstork och dra nya rör till dusch/badkar, toastolen och handfatet.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Urkoppling av blandare och tvättho. Installation av diskbänk och ny blandare. Diskbänk och blandare finns.

  Västerås
 • Vatten / Avlopp

  Behöver hjälp med ett stopp i avloppet i köket

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har Nibe värmepump(2018)och vill fixa en värmeelement till i kontoret som jag har gjort av garaget.

  Surahammar

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan