Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Surahammar

Är du i behov av en rörmokare i Surahammar? Då kan du sluta leta. Vi matchar din förfrågan med olika vvs-firmor som vill åta sig arbetet och de får lämna offert på jobbet. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

VVS-arbeten / Rördragning

Västerås

VVS-arbeten / Rördragning

Västerås

VVS-arbeten / Rördragning

Sala

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Surahammar. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Surahammar finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Surahammar som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Surahammars kommun

Kommuninformation

Surahammars kommun ligger centralt i Mälardalen och har ca 10000 invånare. Genom kommunen rinner Strömsholms kanal och terrängen i övrigt består av myrmark och skog. Surahammar är en gammal bruksort men idag dominerar verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag funderar vad det kostar att installera en bänkdiskmaskin till blandaren Endast offerter via Mail! ! !

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montering av vattenrenare under diskbänk. https://www. clearlyofsweden. se/vattenrenare-kok/alkaliserande-micro-multi-7-stegfor-underdiskbank-clearly/

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rensning avlopp fran kök i fritidshus i Forneby

  Sala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag skulle vilja ha en översyn av mitt duschavlopp, kanske rensa eller vid behov göra om det.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med 3 saker:1. Byta ut kran i tvättstuga som läkte i vintras 2.

  Sala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, jag vill byta radiatorerna till andra sidan, jag har ca 5 st radiatorer, jag skulle vilja veta priset

  Arboga
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Beskrivning av objektet Fastigheten, GERE 5 består av 24 lägenheter och fyra affärslokaler, i tre portar om tre våningar med källare- och vindsutrymmen. Huset byggdes 1938, stigarledningar byttes ut över källargolv till vind över golv 1994. Ny anslutning till staden gjordes 2006 där ny ledning från husväggen Vasagatan och brunn anlades.

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan