Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Svalöv

Söker du efter en rörmokare i Svalöv med omnejd? Då har du kommit rätt! Du fyller i formuläret och låter oss göra resten. Vi förmedlar din förfrågan vidare till olika VVS-företag som sedan kontaktar dig. Du kommer att spara massa tid på att slippa jaga olika rörläggare och du kan enkelt jämföra firmorna.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Kävlinge

Värmepumpar

Svedala

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Svalöv. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Svalöv finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Svalöv som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Svalöv

Bröderna Holmqvist AB

Torrlösa, Svalöv

0418 - 662531

Ändra uppgifter

Töpipe

Tånggatan 4, Teckomatorp

070-7735269

Ändra uppgifter

Värme & Sanitets byrån i Teckomatorp AB

Västergatan 28, Teckomatorp

0418 - 660253

Ändra uppgifter

Värme och Sanitet i Svalöv AB

Industrigatan 4, Svalöv

0418 - 663393

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Svalöv kommun ligger mitt i Öresundsregionen i Skåne och har ca 13100 invånare. Terrängen består till största delen av lövskog och jordbrukslandskap. Näringslivet domineras av jordbruket som är klart dominerande. I området finns mycket parker och även en konstgjord sjö.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Handtaget på kranen i köket har lossnat. Det verkar som att något inuti den gått sönder, då den inte går att sätta fast igen. Hade behövt hjälp med att laga den snabbt och billigt!

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Lagning av utkastare som läcker och mindre ombyggnad av VSS i källare.

  Kävlinge
 • Värmepumpar

  Värmepumpen startar inte.

  Svedala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver tryck vatten för rensa avloppsrör.

  Helsingborg
 • Vatten / Avlopp

  Jag har rengjort under mitt handfat men nu när jag satt tillbaka det är det läcker det väldigt mycket, känns som kanske något gått sönder för förstår inte hur det ska kunna var a tätt.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Flyttning av två värmerör, circa 2m längd, och lägga ny rör till handdukstork och en till element i hallen bredvid. Har rivit en vägg för att förstora badrummet på första våningen i ett 70 villa med trebjälklag och fjärrvärme. Nu sitter två rör kvar circa 10 cm över golvet av den nytänkt badrum.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det luktar väldigt äckligt under vasken. Det glappar mellan röret som går ner i avloppet och "förhållaren" som sitter utanpå, vilket kan vara en anledning.

  Lund

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan