Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Tierp

Behöver du komma i kontakt med rörmokare nära Tierp, då behöver du inte leta mer. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika VVS-firmor som kontaktar dig via telefon eller epost. Att göra en förfrågan är gratis och det går snabbt. Du förbinder dig inte heller till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Tierp

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Tierp. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Tierp finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Tierp som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Tierp

AB Infjärdens Värme

Vallby 210, Tierp

0293 - 13050

Ändra uppgifter

Fagerborgs VVS-Installation

Onstavägen 20, Kyrkbyn, Tierp

08 - 4481620

Ändra uppgifter

Nordströms Teknik & Rörservice AB

Skogsbo 307, Tierp

070 - 4958891

Ändra uppgifter

Skärplinge Rör AB

Salbergavägen 14, Skärplinge

0294 - 10077

Ändra uppgifter

Söderlunds Rör AB

Greveg 27, Tierp

0293 - 22730

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Tierps kommun

Kommuninformation

Tierp är en liten kustkommun belägen i Uppland som har ca 5300 invånare. I anslutning till kommunen rinner Dalälven och man har även skärgård med berg och vikar. Inom näringslivet dominerar stål och metallindustrin men även jord och skogsbruk är viktigt.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Vi har ett gammalt jacuzzibadkar där ett plaströr för avrinning läcker lite där två rör går ihop. Det är ett gammalt badkar som vi tyvärr måste behålla tills stamrenoveringen sker. Så vi vill bara att röret lappas ihop så att avrinningen funkar ok.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har ett problem med min värme i huset, jag har en värmepellet, som funkar utmärkt. Huset är 2 plan, den övre delen får jag bra värme, i elementer. Den nedre del får jag inga värme istället, elementerna är bara kalla.

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har upptäckt att ett rör/slang som går från bräddavloppet till avloppet under diskhon i mitt kök inte sitter fast ordentligt eftersom storleken på röret/slangen är för stort. Jag skulle behöva hjälp med att byta ut detta rör/slang. Jag skulle även vilja att en rörmokare ser över kopplingarna under diskhon så att dessa sitter som de ska.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver byta ut min gamla fjärrvärmeväxlare mot en ny. Det är ett mindre hus på 100m2, och jag använder ca 8000 kwh/år Vill ha en detaljerad offert med värmeväxlare, arbete och övrigt specificerat.

  Enköping
 • Vatten / Avlopp

  Vår pumpautomat slår inte ifrån! Det började med att den slog på var 25 minut. Efter att jag pumpat upp blåsan slog den på en gång in timmen!

  Heby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Pumpen fungerar, men tydligen har det frusit på vägen in i huset. Så vi har inget vatten i vare sig kök eller badrum.

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av köksfranska. Den som vi har idag läcker jättemycket och är gammal. Vet inte vad jag skall ha för kran nu men en som är hög för idag är kranen låg så det går knappt att skölja under den.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan