Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Tierp

Behöver du komma i kontakt med rörmokare nära Tierp, då behöver du inte leta mer. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika VVS-firmor som kontaktar dig via telefon eller epost. Att göra en förfrågan är gratis och det går snabbt. Du förbinder dig inte heller till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Fastighetsskötsel

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Tierp. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Tierp finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Tierp som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Tierp

AB Infjärdens Värme

Vallby 210, Tierp

0293 - 13050

Ändra uppgifter

Fagerborgs VVS-Installation

Onstavägen 20, Kyrkbyn, Tierp

08 - 4481620

Ändra uppgifter

Nordströms Teknik & Rörservice AB

Skogsbo 307, Tierp

070 - 4958891

Ändra uppgifter

Skärplinge Rör AB

Salbergavägen 14, Skärplinge

0294 - 10077

Ändra uppgifter

Söderlunds Rör AB

Greveg 27, Tierp

0293 - 22730

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Tierps kommun

Kommuninformation

Tierp är en liten kustkommun belägen i Uppland som har ca 5300 invånare. I anslutning till kommunen rinner Dalälven och man har även skärgård med berg och vikar. Inom näringslivet dominerar stål och metallindustrin men även jord och skogsbruk är viktigt.

Senaste förfrågningar

 • Fastighetsskötsel

  Läckande rör i badrummet. Droppande c:a 1/sek (drygt)

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi vill byta ut radiator mot handdukstork i badrummet. Vi behöver också förberedda för installation av en tvättmaskin.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Fjärrvärme växlare har en detalj som en packning som behöver bytas annars som idag börjar banka som det gjorde förra året dock då bytte vi den detaljen så att den blev tyst. Denna detalj kontrollerar vattenflöde till bl a vattenbaserade radiatorerna.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rör i källartak som behöver lödas om, har förmodligen läckt under en längre tid och har nu orsakat fukt i gipstaket. Behöver åtgärdas så snart som möjligt då vi är mitt inne i en husförsäljning och detta upptäcktes under en visning.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver installera gumminippel på toalett som saknar det

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det ska ändras planlösningen av badrummet.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Återställa en tvättstuga. Koppla på till befintligt avlopp och koppla in befintligt tillvatten. Koppla in tvättho, tvättmaskin.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan