Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Timrå

Letar du efter rörmokare i Timrå? Då är du på helt rätt ställe! Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Tidsbesparing och bekvämligheten är bara några argument för att du skall använda vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Sundsvall

VVS-arbeten / Rördragning

Sundsvall

Vatten / Avlopp

Kramfors

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Timrå. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Timrå finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Timrå som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Timrå kommun

Kommuninformation

Timrå är en kustkommun som ligger mitt i Sverige i Medelpad och har knappt 18000 invånare. Terrängen är varierad med en del höglänt terräng med barrskog och uppodlade kustytor. Skogsindustrin är väldigt stark i regionen men en differentiering har skett den sista tiden med företag i flera andra branscher.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med att koppla in vatten till en duschkabin. Duschkabinen står en bit ifrån befintliga blandaren/rören.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckage i ledning av kallvatten till duschen i källaren har resulterat i att vatten till hela huset har fått stängas av.

  Sundsvall
 • Vatten / Avlopp

  Jag har stopp i avloppet till mitt fritidshus. Jag tror att rötter har växt in i avloppsröret.

  Kramfors
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Reparation av en en flödesventil och byte av en till två toalettstolar, Gustavsberg , installerade 1978.

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av elpannan samt borttag av gamla elpannan+rör+varmvatten beredare

  Örnsköldsvik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av bergvärmepump endast pump

  Örnsköldsvik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av vattenlås i köksavlopp pga läckage. Mkt gammalt.

  Sollefteå

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan