Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Timrå

Letar du efter rörmokare i Timrå? Då är du på helt rätt ställe! Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Tidsbesparing och bekvämligheten är bara några argument för att du skall använda vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 805 förfrågningar i December 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Sundsvall

VVS-arbeten / Rördragning

Sundsvall

Fastighetsskötsel

Sundsvall

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Timrå. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Timrå finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Timrå som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Timrå kommun

Kommuninformation

Timrå är en kustkommun som ligger mitt i Sverige i Medelpad och har knappt 18000 invånare. Terrängen är varierad med en del höglänt terräng med barrskog och uppodlade kustytor. Skogsindustrin är väldigt stark i regionen men en differentiering har skett den sista tiden med företag i flera andra branscher.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla tvätt maskin till avlopp runt kaklat dusch hörna hopp till hand fats avlopps rör

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en toalett som står och rinner. Ibland slutar den rinna om man håller in spolknappen länge men oftast inte.

  Sundsvall
 • Fastighetsskötsel

  Minimalt fungerande av varmvatten i duschen, funkar bra i handfatet. Föreningen säger ev byte av blandaren.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vinsterstänga en stuga. Stänga av vatten för vintern.

  Sundsvall
 • Relining / Stamspolning

  Avstängning av vatten i vår mors hus.

  Örnsköldsvik
 • Vatten / Avlopp

  Hörs ett kluckande ljud i avloppet i källaren när andra kranar är på, samt att den rinner över lite när tvättmaskinen tömmer.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte och montering av diskbänk I tvättstugan I villa Rotavdrag Ny diskbänk på plats för att bytas . . .

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan