Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Tomelilla

Är det panik och du måste söka efter en rörmokare i Tomelilla? Vi hjälper dig. Med olika företag i hela Sverige matchar vi ihop din förfrågan med passande firmor inom VVS som sedan tar kontakt med dig. Tjänsten är helt gratis och du kommer att spara både tid och pengar via Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Helsingborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Tomelilla. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Tomelilla finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Tomelilla som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Tomelilla

AB Brobergs Rörledningsfirma

Simrishamnsv 5, Tomelilla

0417 - 10423

Ändra uppgifter

Rör & Smide Brösarp AB

Hedv, Brösarp

0414 - 73147

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Tomelilla kommun är belägen i Skåne och har ca 12800 invånare. Landskapet består till stor del av odlade jordbruksområden och skogsmark. Det finns knappt 1700 företag i kommunen och majoriteten av dessa verkar inom jordbruk men även ett antal inom handel.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver nya rör med avstängare i badrummet. Från inkommande rör är det cirka 1,5 meter till toaletten, däremellan finns även vasken. Åt andra hållet är badkarskranen cirka 70 cm.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läcker ur avloppsrör köksvask. Sannolikt packning.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Renoverar och ska dra nytt vatten till badrum från källaren. Samt mata fördelarna på respektive plan gällande golvvärme.

  Helsingborg
 • Badrumsrenovering

  Plocka ner en vägghängd kommod i ett badrum och sätta upp och koppla in en annan kommod.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rinnande toalett. Gustavsberg c:a 12 år gammal

  Båstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckage av rör vid vask. Måste åtgärdas enligt min mening. Värmepumpen har tappat allt

  Hässleholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag måste installera en ny dusch i badrummet

  Lund

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan