Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Tomelilla

Är det panik och du måste söka efter en rörmokare i Tomelilla? Vi hjälper dig. Med olika företag i hela Sverige matchar vi ihop din förfrågan med passande firmor inom VVS som sedan tar kontakt med dig. Tjänsten är helt gratis och du kommer att spara både tid och pengar via Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Tomelilla. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Tomelilla finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Tomelilla som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Tomelilla

AB Brobergs Rörledningsfirma

Simrishamnsv 5 Tomelilla

0417 - 10423

Ändra uppgifter

Rör & Smide Brösarp AB

Hedv Brösarp

0414 - 73147

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Tomelilla kommun är belägen i Skåne och har ca 12800 invånare. Landskapet består till stor del av odlade jordbruksområden och skogsmark. Det finns knappt 1700 företag i kommunen och majoriteten av dessa verkar inom jordbruk men även ett antal inom handel.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rördragning i dörröppning. Bostadsrättsföreningen har installerat en ny dörr (helt ny öppning) i min lägenhet. I öppningen satt förut ett element som var parkopplat med elementet under fönstret bredvid (ca 1,5 meter bort).

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toalett har börjat rinna och läcker även vatten på golvet.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av tillförsel kran till tvättmaskin. Befintlig kran >30år gammal läcker något. Foto kan bifogas.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Brf byggt 69 Idag finns bara en kran som fungerar till badkaret och vasken man vrider den. Tappvatterör från 69. Behöver nya ledningar till toa, vasken och badkaret.

  Tomelilla
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toalett slutar ej rinna förrän flera timmar efter spolning

  Höganäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Flytta på ett element från under fönster till sidovägg. vi ska sätta en altandörr istället för fönster och behöver därför flytta element till sidovägg

  Helsingborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bor i en BrF Tomelilla. Gamla vattenledningar en kran som fungerar till badkaret och sedan vrider man till vasken. Vill att nu ledningar dras så jag kan ha två olika kranar samt byta varmelement

  Tomelilla

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan