Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Torsås

Letar du efter rörmokare i Torsås? Då är du på helt rätt ställe! Genom att sätta dig kontakt med proffsiga rörmokare kontaktar dem dig istället för att du ska behöva leta. Att göra en offertförfrågan kostar inget och det går snabbt. Du förbinder dig alltså inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Hultsfred

VVS-arbeten / Rördragning

Kalmar

Vatten / Avlopp

Västervik

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Torsås. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Torsås finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Torsås som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Torsås

Rörteknik i Torsås AB

Industrig 11, Torsås

0486 - 41400

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Torsås kommun ligger i den sydöstra delen av Småland och har ca 7000 invånare. Torsås ligger mellan Kalmar och Karlskrona och består till stor del av barrskog och uppodlad jordbruksmark. Jordbruk och skogsindusti har fått vika för tillverkningsindustri och turism inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av shunt på panna. Värmebaronen.

  Hultsfred
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi skulle behöva hjälp med att vid ett tillfälle stänga av vattnet kopplat till kökshon och någon dag senare koppla in den nya. Övrigt utför vi själva. Alltså behöver vi endast hjälp med att stänga av och sätta på vatten och eventuell inkoppling av den nya diskhon.

  Kalmar
 • Vatten / Avlopp

  Jag har totalstopp i badrummet på nedervåningen men det behövs rensas lite överallt.

  Västervik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande toa Gustavsberg. . . . Och läckande dusch

  Torsås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inkoppling av ny duschblandare Gustavsberg nautic

  Västervik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla ihop vatten o avlopp tvättmaskin

  Mönsterås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenläckan bakom kyl/ frys. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  Borgholm

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan