Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Torsby

Är det panik och du måste söka efter en rörmokare i Torsby? Vi hjälper dig. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika rörläggare som kontaktar dig via epost eller telefon. Att göra en offertförfrågan kostar inget och det går snabbt. Du förbinder dig alltså inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Säffle

VVS-arbeten / Rördragning

Karlstad

VVS-arbeten / Rördragning

Karlstad

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Torsby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Torsby finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Torsby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Torsby

Ambjörby Rör AB

Solbacken, Ambjörby 100 Ambjörby

0563 - 80304

Ändra uppgifter

VVS Huset i Torsby AB

Enarsväg 2 Torsby

0560 - 10044

Ändra uppgifter

Kommuninformation

"Torsby kommun ligger i Värmland mellan klarälvsdalen och fryksdalen i ett naturskönt område. Det bor ca 12700 invånare i kommunen och terrängen är delvis kuperad med berg och stora skogsområden. Torsby är satt på kartan genom den framgångsrika fotbollstränaren Sven-göran ""Svennis"" Ericsson då han kommer härifrån."

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en vattenrenare och det läcker vatten

  Säffle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ansluta en handdukstork till vattenelementsystemet. Handdukstorken är monterad, Elementrör finns i ett intilliggande rum har ett element tagits bort. Ny rör genom gipsvägg, 3 meter.

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Enligt nya direktiv från komunen så skall vattenmätaren sitta i en konsol. Jag behöver hjälp med att montera en vattenmätarkonsol.

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag bor i Molkom i Karlstad kommun och kommunen kommer att byta ut vattenmätaren men jag behöver att sätta en konsol först. Jag behöver en rörmokare som kan göra detta och vilket pris ligga det på.

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Droppande kran i köket. Byte av packning kökskran

  Hammarö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi behöver få hjälp att montera en vattenmätarkonsol.

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi behöver få hjälp att montera en ny vattenmätarkonsol.

  Karlstad

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan