Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Trosa

Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika VVS-firmor som kontaktar dig via telefon eller epost. Du sparar både tid och pengar genom att använda tjänsten. Låt de lediga rörmokarna kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Nyköping

VVS-arbeten / Rördragning

Strängnäs

VVS-arbeten / Rördragning

Strängnäs

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Trosa. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Trosa finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Trosa som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Trosa

H & W Rör Anders Henriksson AB

Repslagareg 4 Trosa

0156 - 12230

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Trosa kommun

Kommuninformation

Trosa kommun ligger i Södermanland och har ca 11300 invånare. Det är en unga kommun som bildades 1991. Genom kommunen flyter Trosaån som är i förbindelse med Mälaren och i terrängen i övrigt dominerar jordbrukslandskapet. Näringslivet är väldigt varierat med företag som verkar inom många olika brancher.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  BDT anläggning vid nybygge av sommarstuga i Granlunds fritidsområde

  Nyköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Vi behöver hjälp med att koppla ihop kommunalt VA och befintligt VA-system i vårt fritidshus. Vår tanke är att använda det befintliga systemet i den mån det går, men att lägga till en ny koppling för vattentoalett.

  Strängnäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har problem med vår slutna tank för våra toaletter. Vid spolning på ena toaletten så bubblar det ofta upp luft ur den andra. Antar att det är avluftningen från tanken som inte fungerar.

  Strängnäs
 • Vatten / Avlopp

  1. Avloppsrensning pga. stopp i golvbrunnen i huset. 2. Utbyte av 1 vattenkran bakom vattenmätare, pga. det går inte längre vrida på och stänga av den.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av engreppsblandare i kök. Äldre IKEA står och läcker - packningsfel?

  Flen
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med dropp från koppling under handfatet.

  Nyköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckage från handfat i badrum

  Strängnäs

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan