Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Trosa

Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika VVS-firmor som kontaktar dig via telefon eller epost. Du sparar både tid och pengar genom att använda tjänsten. Låt de lediga rörmokarna kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Eskilstuna

Vatten / Avlopp

Nyköping

VVS-arbeten / Rördragning

Eskilstuna

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Trosa. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Trosa finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Trosa som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Trosa

H & W Rör Anders Henriksson AB

Repslagareg 4, Trosa

0156 - 12230

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Trosa kommun

Kommuninformation

Trosa kommun ligger i Södermanland och har ca 11300 invånare. Det är en unga kommun som bildades 1991. Genom kommunen flyter Trosaån som är i förbindelse med Mälaren och i terrängen i övrigt dominerar jordbrukslandskapet. Näringslivet är väldigt varierat med företag som verkar inom många olika brancher.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av duschblandare. på befintlig plats.

  Eskilstuna
 • Vatten / Avlopp

  Jag har fått ett litet läckage i toalettstolen. Röret som leder upp i vattenbehållaren står och droppar sen igår kväll.

  Nyköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera Vattenburet Element Andra våningen 2 slangar är dragit upp men ska delas till 2 sovrum för mer info Ring så förklarar ja . Med vänlig hälsning,

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har bytt till nya element Behöver hjälp att koppla in 9st

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Vi bor i ett bostadsrätt radhus och behöver installera spjäll i spiskåpa i köket. Arbetet ska utföras i september/oktober 2020.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i avloppet i köket o nu har det börjat läcka från ett rör bakom diskmaskinen

  Nyköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla in två tvättmaskiner varav den ena en ny tvättmaskin i T koppling. En tvättmaskin behöver förlängd inloppsslang.

  Eskilstuna

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan