Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Tyresö

Försöker du hitta en rörmokare i Tyresö? Vi hjälper dig! Vi matchar din förfrågan mot lokala vvsfirmor som har möjlighet att lämna offert på jobbet du vill ha utfört. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

Vatten / Avlopp

Sollentuna

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Tyresö. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Tyresö finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Tyresö som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Tyresö

Christer Hermanssons Rör AB

Poppelv 47, Tyresö

08 - 7129050

Ändra uppgifter

Claes Backlund Teknik AB

Box 2124, Tyresö

08 - 4477598

Ändra uppgifter

Njupkärrs Rör AB

Vårliden 2, Tyresö

08 - 7422230

Ändra uppgifter

Perlato Rör AB

Radiovägen 9 A, Tyresö

08 - 7988866

Ändra uppgifter

Tyresö Rör AB

Radiov 14 C, Tyresö

08 - 7124158

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Tyresö kommun är belägen i Södermanland längs kusten av Östersjön och har ca 42300 invånare. Kommunen ingår i Storstockholm och har betydande skärgård. Eftersom kommunen ligger så nära Stockholm så är det många som pendar ut till Stockholm men det finns även ett varierat eget näringsliv inom många branscher.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Avloppet under badkaret verkar tilltäppt, då det rinner ut massa vatten på golvet när man duschar. Lite krångligt för oss att komma åt och rensa, då det är ett inkaklat badkar med en liten lucka.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Hej! Köpte en ny tvättmaskin inkl installation. Men de ansåg att anslutningen har koroderat ?

  Sollentuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med att installera en integrerad tvättmaskin/torktumlare i ett kök. Det står en tvättmaskin där idag så denna behöver först avinstalleras och jag önskar även att denna därefter bortfraktas. Leveransen sker nu på fredag innan kl.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi vill byta handfatet i badrummet från ett med en kran till ett dubbelhandfat med två kranar. Rörkopplingarna måste alltså kopplas om för att gå till två kranar. Nuvarande rörkoppling saknar ballofix.

  Sollentuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Badrummets rör bör rensas. Det blev översvämning när jag släppte vattnet från badkaret och nu går det väldigt långsam att spola.

  Solna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i köksavlopp och diskmaskinen har nu också slutat fungera.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Hej! Jag och min sambo köpte hus med stort renoveringsbehov. Vi behöver flytta avloppsrör, bygga nya badrum, flytta värme pump med mera.

  Sollentuna

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan