Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Umeå

Letar du efter en duktig rörmokare i Umeå? Då har du hittat rätt sajt. Genom att sätta dig kontakt med duktiga rörmokare tar dom kontakt med dig istället för att du ska behöva leta. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa runt själv. Totalt har vi tusentals anslutna företag i Umeå och hela Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i September 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Umeå

VVS-arbeten / Rördragning

Skellefteå

VVS-arbeten / Rördragning

Åsele

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Umeå. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Umeå finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Umeå som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Umeå

Bravida Sverige AB, div Nord

Umestan Företagspark, Umeå

090 - 152600

Ändra uppgifter

Comfort i Umeå VVS AB

Björnvägen 9, Umeå

090 - 713570

Ändra uppgifter

Gustafsson Rör i Umeå AB

Mariehemsvägen 6, Umeå

090 - 2003090

Ändra uppgifter

Holmsunds Rörservice AB

Järnvägsg 12, Holmsund

090 - 41941

Ändra uppgifter

Johanssons Rör AB

Förrådsvägen 15, Umeå

090 - 139116

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av dusch. Förlängning av befintliga rör och fastställande av varm och kallvattenreglage.

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  I bought a house that received water damage, which also created mold issues in the house. I have been cleaning the house and affected areas as best i can. Now having gone to the source of the problem, there are cast iron plumbing which needs to be updated and replaced.

  Skellefteå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  We just bought a house with two apartments and we wanted someone to check the plumbing, to see if there's any issue.

  Åsele
 • VVS-arbeten / Rördragning

  En termostat har gått sönder till ett element. Behöver eventuellt byta på alla element.

  Skellefteå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte eller reparation av pump till 3-kammarbrunn

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av köksblandare och reparation av tvättställsmeknik

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill installera min luftvattenvärmepump (är redan installerad, ska kopplas på) efter min pelletspanna för att kunna få ned användningen av el-patronen. Vid installationen vill jag även förbereda för att koppla på kall och varmvatten för framtida förändringar i pannrummet (uthuset). Varm/kall-vattnet ska ha en stoppkran för enkel utbyggnad för framtiden.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan