Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Upplands-Bro

Du är ett steg bort från att hitta en rörmokare i Upplands-Bro. Rörmokare.se är en tjänst som matchar ditt behov med de vvs-företag som är villiga att åta sig arbetet. Du kommer att spara massa tid på att slippa jaga olika rörläggare och du kan enkelt jämföra firmorna.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

Vatten / Avlopp

Sundbyberg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Upplands-Bro. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Upplands-Bro finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Upplands-Bro som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Upplands-Bro

Broberg Energiforum AB

Backstigen 8, Kungsängen

08 - 58171465

Ändra uppgifter

El & Värmepumpsexperten EVEPE AB

Ullevivägen 8, Bro

08 - 58175544

Ändra uppgifter

SÅ VVS och Energi AB

Stationsvägen 41, Bro

08 - 58247303

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Upplands-Bro kommun är belägen vid Mälaren i Uppland och har ca 22700 invånare. I kommunen finns många naturreservat i anslutning till Mälaren. Upplands Bro ligger nära Stockholm och det märks på näringslivet då det är mycket tjänste och servicenäringar och många pendlar ut.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  VVS, rör- och golvarbete inför byggande av tvättstuga i källare. Installation av nya golvbrunnar. Rörläggning av nya rör som ska anslutas till en framtida vask, tvättmaskin och torktumlare.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ett mindre installationsjobb:- Sätta upp duschhörn i glas - Byta duscharmatur - Byta blandare vid handfat

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Klagomål på att mitt varmvatten läcker så grannarna får problem. Varmvatten istället för enbart kallvatten i kranen alltså- obs inget vattenläckage utan ”läckage” i rören som jag förstod det. Kallvattnet blandas med varmvatten (efter ett stambyte)

  Sundbyberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hjälp med att byta ut toastol

  Salem
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av levererad diskmaskin Bosch SMU46CW00S. Bortfraktning av gamla maskinen stående i trapphuset

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i avlopp i kök samt dusch

  Sundbyberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har haft en vattenläcka i köket och mitt golv ska bytas. Innan nytt golv så måste jag byta en del på avloppet och även en ny blandare behövs så det inte blir mera vattenskada i köket

  Sollentuna

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan