Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Uppsala

Du är ett steg bort från att hitta en rörmokare i Uppsala. Vi matchar din förfrågan med olika vvs-firmor som vill åta sig arbetet och de får lämna offert på jobbet. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa runt själv. Totalt har vi tusentals anslutna företag i Uppsala och hela Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Enköping

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Enköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Uppsala. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Uppsala finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Uppsala som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Uppsala

AB Infjärdens Värme

Björkg 9, Uppsala

018 - 156930

Ändra uppgifter

Abkar Rör

Altfiolvägen 15, Uppsala

018 - 121750

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Sthlm

Verkstadsgatan 11, Uppsala

018 - 650000

Ändra uppgifter

J.F. Jansson Rör AB

Svartbäcksgatan 65, Uppsala

018 - 202100

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Hållnäsgatan 3, Uppsala

010 - 4753770

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Uppsala kommun

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra ner ett vatten rör från taket till tvättmaskin i badrum fins en koppling i taket ca 2. 5 meter

  Enköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta avstängningsventil vid vattenmätare, samt dra pex-rör från vattenmätare till rummet bredvid för framtida installation av kran. Ungefärlig längd på rördragning ca. 7m, varav genom 1 vägg.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag skulle behöva hjälp med att installera nytt handfat m kommod, vattenkran och även uppsättning av skåp i badrum (kakelvägg). Allt är inköpt.

  Enköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1) Installation av ackumulatortank (500liter?) För att öka arbetsvolymen för befintlig luft-vattenpump

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1) Installation av ackumulatortank (tillräckligt med 500 liter?) som utökar arbetsvolymen för befintlig luft-vattenpump samt ev. 2) Installation av ett nytt järnfilter och borttagning av gammalt vattenfilter

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dåligt tryck på vatten. Har luftat hydropress. , men ledning som går till huset ger nästan inget tryck trots att utomhuskran fungerar fullt.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta avstängningskran, typ skjutventil, placerad omedelbart efter kallvattenmätaren. Kranen stänger inte. Den är märkt "25".

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan