Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Uppsala

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Enköping

VVS-arbeten / Rördragning

Knivsta

KOMMUNER I Uppsala

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Insats/packning (varmt/kallt) i min duschkabin läcker och behöver bytas. Kabinen är Hafa, Steamer 90P, Jag har kollat att Hafa har insatsen på lager. Ett litet jobb som jag måste få hjälp med.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Omdragning av befintlig (tillfällig) vattendrag inga. Utbyte av kopparrörsdragnig till pex. Till kök badrum och tvättstuga (där vattnet kommer in).

  Enköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Skulle gärna vilja ha hjälp med att koppla vattnet i mitt kök, diskbänks kranen, diskmaskin, samt kyl som har vatten och ismaskin. Vill gärna ha det så fort som möjligt och undrar då om ni har några lediga tider?

  Knivsta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Skulle gärna vilja ha hjälp med att koppla vattnet i mitt kök, diskbänks kranen, diskmaskin, samt kyl som har vatten och ismaskin ?Vill gärna ha det så fort som möjligt och undrar då om ni har några lediga tider?

  Knivsta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ansluta tvättställ, toa, dusch till befintligt vatten inkl. matrl. i ett duschrum som mäter c:a 1,8 m x 2,0 m, helkaklat.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra vatten så man kan sätta in en diskmaskin. Skåpet diskmaskinen ska sitta i är bredvid diskhon där avlopp och vatten är.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej. Vi har inte tryck,på vattnet i köket men i badrummen har vi tryck. Det läcker från kranen också.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan