Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Uppsala

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

KOMMUNER I Uppsala

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  För två år sedan hade vi en översvämning i källaren från golvbrunnen. Kommunen har rekommenderat att sätta in en backventil för att förhindra upprepning. Jag vill gärna ha ett kostnadsförslag innehållande backventil och arbete.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Något har gått sönder i vattentanken på vår toalett och spolar/låter nu konstant. Säkert något enkelt men som jag inte kan lösa själv.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Vi har ett läckande rör i vårt badrum under det ena handfatet. Lite oklart dock om läckan kommer från ett rör till handfatet eller till tvättmaskinen. Tidigare har det droppat ganska lite men på senare tid har det börjat komma ganska mycket vatten.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  En liten toalett där vi behöver hjälp med rördragning och installation av kran/sil till handfatet och sätta fast toaletten.

  Heby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, önskar lägga in värmeslingor ute vid vårt fritidshus. Egen brunn med sommarvatten nu där vi vill fixa värmeslingor i rören så vi kan ha året runt vatten. Tacksam för offert.

  Östhammar
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver byta blandare i diskhon i köket då den läcker. Jag behöver även koppla in en diskmaskin.

  Östhammar
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med att koppla golv värmerör slangor till fördelare och från fördelare till värmepanna. Montering av fördelare. Mvh Yasin

  Håbo

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan