Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Uppsala

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Enköping

Vatten / Avlopp

Heby

KOMMUNER I Uppsala

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har upptäckt att ett rör/slang som går från bräddavloppet till avloppet under diskhon i mitt kök inte sitter fast ordentligt eftersom storleken på röret/slangen är för stort. Jag skulle behöva hjälp med att byta ut detta rör/slang. Jag skulle även vilja att en rörmokare ser över kopplingarna under diskhon så att dessa sitter som de ska.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver byta ut min gamla fjärrvärmeväxlare mot en ny. Det är ett mindre hus på 100m2, och jag använder ca 8000 kwh/år Vill ha en detaljerad offert med värmeväxlare, arbete och övrigt specificerat.

  Enköping
 • Vatten / Avlopp

  Vår pumpautomat slår inte ifrån! Det började med att den slog på var 25 minut. Efter att jag pumpat upp blåsan slog den på en gång in timmen!

  Heby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Pumpen fungerar, men tydligen har det frusit på vägen in i huset. Så vi har inget vatten i vare sig kök eller badrum.

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av köksfranska. Den som vi har idag läcker jättemycket och är gammal. Vet inte vad jag skall ha för kran nu men en som är hög för idag är kranen låg så det går knappt att skölja under den.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Flödet i duschen r inte bra. Ju varmare du tar desto sämre blir flödet.

  Enköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattnet har frusit på vägen in i huset

  Tierp

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan