Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Uppvidinge

Läcker kranen hemma? Lugn vi hittar en rörmokare åt dig i Uppvidinge. Du fyller i formuläret och låter oss göra resten. Vi förmedlar din förfrågan vidare till olika VVS-företag som sedan kontaktar dig. Att göra en förfrågan är gratis och det går snabbt. Du förbinder dig inte heller till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 805 förfrågningar i December 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Ljungby

Vatten / Avlopp

Växjö

Vatten / Avlopp

Växjö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Uppvidinge. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Uppvidinge finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Uppvidinge som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Uppvidinge

AB David Lindahls Rörledningsfirma

Kexagatan 25 Åseda

0474 - 10840

Ändra uppgifter

NVS Installation AB Alstermo Värme & Sanitet

Aspvägen 13 Alstermo

010 - 4751645

Ändra uppgifter

Åseda Värme & Sanitet AB

Terminalgatan 1 Åseda

0474 - 10152

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län
 • Uppvidinge kommun

Kommuninformation

Uppvidinge kommun ligger i Kronobergs län och har ca 9300 invånare. Uppvidinge är en riktig skogskommun där mer än 80% av ytan består av skog och området är också rikt på sjöar. Det är en gammal industrikommun också är så också idag inom trä och metallindustri.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Otätt vattenrör under köksskåp. Röret har utvidgats av tryck, så vi kunde inte omedelbart sätta på en ny del. Röret går under skåpen, runt hörnan och in i bastun till pumpen.

  Ljungby
 • Vatten / Avlopp

  Ska renovera ett kök och behöver hjälp med att proppa vatten och avlopp inför rivning av gammalt men även vid installation av nytt kök.

  Växjö
 • Vatten / Avlopp

  Problem med toalettavlopp på andra våningen i villa.

  Växjö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Leverans och installation av WC stol Nautic 1500 sitthöjd 46 cm

  Växjö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stänga av ett element och kapa rör som ligger mot det samt stänga dem rören, eller om rörmokaren tycker att jag ska bara flytta elementet då fungerar det också för mig. sedan vill jag eventuellt få en avstängningsventil (kulventil) på rören som ligger till en vask på toaletten.

  Växjö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en gammal kran från 64 och nu rinner det vatten hela tiden. I tvättstugan. Många liter rinner ut nu.

  Alvesta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Flytta badrums Koranen och sätta toalett avlopp i ,

  Älmhult

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan