Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Uppvidinge

Läcker kranen hemma? Lugn vi hittar en rörmokare åt dig i Uppvidinge. Du fyller i formuläret och låter oss göra resten. Vi förmedlar din förfrågan vidare till olika VVS-företag som sedan kontaktar dig. Att göra en förfrågan är gratis och det går snabbt. Du förbinder dig inte heller till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

VVS-arbeten / Rördragning

Uppvidinge

VVS-arbeten / Rördragning

Alvesta

VVS-arbeten / Rördragning

Alvesta

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Uppvidinge. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Uppvidinge finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Uppvidinge som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Uppvidinge

AB David Lindahls Rörledningsfirma

Kexagatan 25 Åseda

0474 - 10840

Ändra uppgifter

NVS Installation AB Alstermo Värme & Sanitet

Aspvägen 13 Alstermo

010 - 4751645

Ändra uppgifter

Åseda Värme & Sanitet AB

Terminalgatan 1 Åseda

0474 - 10152

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län
 • Uppvidinge kommun

Kommuninformation

Uppvidinge kommun ligger i Kronobergs län och har ca 9300 invånare. Uppvidinge är en riktig skogskommun där mer än 80% av ytan består av skog och området är också rikt på sjöar. Det är en gammal industrikommun också är så också idag inom trä och metallindustri.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rördragning badrum och kök

  Uppvidinge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag renoverar en gästtoalett och har rivit hela rummet ner till grunden. Jag hittade då en koppling på det inkommande vattnet (kommunalt) som låg i golvet vilket kändes som en risk för fuktskada. Jag vill också byta ut de gamla gjutjärns avloppet till nytt om det bedöms vara i behov av det.

  Alvesta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har upptäckt ett läckande rör i källaren som jag tror leder till elementen. Hade velat att någon som kan sin sak kikar på det och åtgärdar.

  Alvesta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har troligen ett ras i avloppet vattensjukt i gräsmattan eller är det ett vattenrörsläck skulle vilja ha två spolbrunnar samt byte av rör ca 8-10 meter har en gammaldags brunn som inte är direkt ansluten till det komunala typ sepbrunn

  Växjö
 • Fastighetsskötsel

  Vi ska få in en kaffemaskin till gymmet och vi behöver fixa med vatten

  Växjö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Renovering av ett badrum på ca 6 kvm i en bostadsrätt. Ska byta ut de nu utvändiga vattenledningarna och sätta in i vägg som först ska rivas ned och sedan byggas upp igen. Flytt av ett element inom badrummet.

  Växjö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag ha stop på toaletten handfatet de rinner sakta ner när man tvätta händerna

  Alvesta

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan