Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Vadstena

Är det svårt att få tag på en rörmokare i Vadstena? Lugn, vi hjälper dig. Här sätter vi dig i kontakt med duktiga lokala rörmokare. Snabbt och enkelt. Tidsbesparing och bekvämligheten är bara några argument för att du skall använda vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 805 förfrågningar i December 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Vadstena. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Vadstena finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Vadstena som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Vadstena

Sköld och Holmstedt Villavärme i Vadstena AB

Södra vägen 2 Vadstena

0143 - 24920

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Vadstena kommun ligger i Östergötland vid Vättern och har ca 7500 invånare. Vadstena är kanske mest känt för Vadstena kloster som byggdes på 1300-talet och var Heliga Birgittas kloster. Lanskapet består mest av slättlandskap och inom näringslivet dominerar service och tjänsteföretagen.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i avloppet till toaletten. Verkar vara längre ner i röret men jag har inte lyckats trots försök med rensvajer och kaustiksoda.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Skulle behöva hjälp att ansluta en blandare och diskmaskin med automatisk vattenavstängning (elektrisk batteridriven).

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Tätning av läckande toaletter 2 stycken IDO ca 20 åriga och ett badkar

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av huvudventil för vatten in i fastigheten. Den gamla är en rattventil som har rostat igen så den går ej att stänga av. Även montering av konsol för ny vattenmätare

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenröret till toa jättedåligt tryck i, enbart droppar. Fyller på cisternen dåligt. Röret går in i väggen.

  Motala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera in en mindre radiator, vattenburen där det tidigare suttit en. Badrum, lätt att komma åt. Handuksvärmare sitter där idag.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det går inte att stänga av kranen / ventilen utanför huset. Det kommer lite vattern hela tiden.

  Linköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan