Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Valdemarsvik

Letar du efter en duktig rörmokare i Valdemarsvik? Då har du hittat rätt sajt. Vi har de bästa rörmokarna anslutna till vår tjänst. Ange bara vad du villl ha hjälp med. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

VVS-arbeten / Rördragning

Norrköping

Vatten / Avlopp

Linköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Valdemarsvik. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Valdemarsvik finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Valdemarsvik som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Valdemarsvik

Flyxéns Rör AB

Västertryserum, Valdemarsvik

0123 - 30016

Ändra uppgifter

Stenmarks Rör AB

Bruksgatan 32, Gusum

0123 - 12700

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län
 • Valdemarsviks kommun

Kommuninformation

Valdemarsvik kommun ligger i den sydöstra delen av Östergötland och har ca 7800 invånare. Terrängen består av både skog och skärgård och det är dessutom ganska kuperat. Näringslivet domineras av den offentliga sektorn och verkstadsindustri.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av kran i tvättstugan och byte av 5 st termostater i element. Varav ett element läcker i termostaten så det är avstängt nu. Själva vridanordningen till termostaterna har jag men de är inte lika i infästningarna som de befintliga.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Reparation eller byte läckande vattenkran.

  Norrköping
 • Vatten / Avlopp

  Installation av ny toalett

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta ut bef avlopp under bottenplattan, källarplan. Avloppen är frambilade, ansluts mot bef servisledning vid yttervägg. Tvättstuga ca 15 m2, WC ca 2 m2, badrum ca 10 m2 inkl dusch, källarkorridor ca 12 m2.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Trasiga element ( vattenburen el )

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Önskar få offert på ur koppling och bortforsling av diskmaskin.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av vattenomkastare (redan inköpt efter kontakt med FMMattsson) till Ebro takdusch från FM Mattsson enligt monteringsanvisning från FM Mattssons webbplats.

  Norrköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan